Nikad niže cene u Fordu

Najpopularniji Fordov model „fijesta“ nudi se po promotivnoj ceni od 8.888 evra sa PDV-om (sniženoj za 987 evra). Ona se odnosi na „fijestu“ sa troja vrata i „ambijente“ paketom opreme koji obuhvata klima uređaj, ozvučenje sa šest zvučnika i USB utičnicom, eletro-podizače prozora, elektro-pokretane retrovizore sa grejačima i audio komande na volanu. Pod haubom je benzinac zapremine 1,2 litra sa 82 KS a auto je dostupan u crvenoj i teget boji.

Ništa manje nije atraktivna ni ponuda za „B-maks“ koji se sa 1,4 benzincem od 90 KS i „trend“ paketom opreme prodaje po specijalnoj ceni od 10.990 evra sa PDV-om. Na spisku standardne opreme nalaze se ESP, sedam vazdušnih jastuka, senzor pritiska u pneumaticima, klizna zadnja vrata, „klima“, kožni volan, automatika na podizačima sva četiri prozora i audio sistem sa šest zvučnika i USB priključkom.

Ljubiteljima limuzina preporučujemo „ford mondeo“ koji se sa 1,6 turbo-benzincem od 160 KS i „biznis“ paketom opreme prodaje za 18.490 evra sa PDV-om. Osim ESP-a, sedam vazdušnih jastuka i dvozonske automatske „klime“, standardno obuhvata ozvučenje sa devet zvučnika i USB-om, blutut konekciju, tempomat, LED dnevna svetla, alu-felne „sedamnaestice“, elektro-preklopive retrovizore, dodatno zatamnjena zadnja stakla i prednje i zadnje parking senzore. Dizelaš „2,0 TDCi“ od 140 KS je skuplji za 1.500 evra.

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring