Garibaldi kapsule: kad poželite kvalitetnu kafu bez komplikacija

Mnogi ljubitelji kvalitetne kafe već znaju da Espresso Planet sa Novog Beograda predstavlja nezaobilazno mesto. Ovde možete da kupite nov ili polovan kafe-aparat svih vrsta, ali i da ga servisirate.

Osim toga, Espresso Planet u ponudi ima kafu izuzetnog kvaliteta italijanskog proizvođača Garibaldi.

garibaldi kapsule nespresso patrone espresso planet beograd

Pored one u zrnu, izdvajamo espresso u kaspulama, kompatibilne sa Nespresso mašinama. Ovaj čuveni švajcarski brend je već neko vreme dostupan i na našem tržištu, međutim, uvoznik je odredio paprene cene, pa je Nespresso u Srbiji postao najskuplji u Evropi.

garibaldi kapsule nespresso patrone espresso planet beograd

Pravo rešenje za sve one koji znaju da uživaju u najkvalitetnijim mešavinama kafe stiže u vidu Garibaldi kapsula. Njihova cena je i do 50 posto niža u odnosu na Nespresso kapsule.

Naravno, to ne znači da su lošijeg kvaliteta, naprotiv, već je uvoznik, kompanija Espresso planet odlučila da cene prilagodi domaćem tržištu.

garibaldi kapsule nespresso patrone espresso planet beograd

U ponudi su dve linije kapsula, koje se lako razlikuju po obliku kutije. Prva je namenjena tradicionalistima, ljubiteljima arabike i košta 350 dinara po kutiji (deset kapsula).

Druga linija je posvećena svima onima koji uživaju u različitim mešavinama sa isticanjem određenih aroma i dužim kafama, a cena kutije sa deset kapsula je 400 dinara.

garibaldi kapsule nespresso patrone espresso planet beogradMi smo odlučili da odmah isprobamo Gusto Top kapsule sa 100% Arabikom, koju pre svega preferiraju obožavaoci kratkog espressa.

Moramo da priznamo da je kvalitet i aroma na nivou najboljih italijanskih kafa. Ona posebno dolazi do izražaja kada se napravi kratki espresso od 25 ml.

garibaldi kapsule nespresso patrone espresso planet beogradDrugim rečima, kod kuće na najjednostavniji način možete da napravite ristretto koji se po kvalitetu ne razlikuje od najboljih u Italiji.

Pri tome, jednostavnost korišćenja Nespresso aparata je nešto što predstavlja dodatno uživanje, s obzirom da nema prljanja, već se svaka mašina lako čisti a iskorišćene kapsule jednostavno uklanjaju.

garibaldi kapsule nespresso patrone espresso planet beogradVažno je naglasiti i da su Garibaldi kapsule kompatibilne sa svim Nespresso aparatima za kafu, koji inače mogu da imaju problema sa perforacijom kapsula zamenskih proizvođača.

Sve kapsule možete da poručite preko broja telefona 064/489-89-70, uz dostavu kurirskim službama na kućnu adresu.

U kompaniji Espresso Planet možete da nabavite ne samo Garibaldi kapsule za kafu, već možete da kupite i malo korišćene polovne Nespresso aparate. U okviru izložbenog salona je i servis, gde možete da dobijete savete za održavanje aparata, sa odgovarajućim sredstvima za čišćenje i dekalcifikaciju.

garibaldi kapsule nespresso patrone espresso planet beograd

Prednost korišćenja kapsula je, između ostalog i ta što su aparati kompaktnih dimenzija i atraktivnog dizajna, pa su zgodni ne samo za kućnu upotrebu već i za kancelarije.

Ako vam se ne dopada kafa koju imate u firmi, bez problema možete da držite sopstvenu espresso mašinu na radnom stolu. Zauzeće vrlo malo mesta a vi ćete uživati u najkvalitetnijoj kafi kad god poželite.

garibaldi kapsule nespresso patrone espresso planet beograd

Espresso Planet se nalazi u Ulici Džona Kenedija 31a na Novom Beogradu, tačno naspram benzinske pumpe. Broj telefona za informacije je 064/489-89-70.

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring