Garmin HUD+ projektor

"Garmin HUD+" prikazuje visok nivo detalja u odnosu na ostale HUD sisteme na tržištu, kao što su smer skretanja, razdaljina do sledećeg skretanja, trenutna brzina i ograničenje brzine na tom delu puta. Takođe, najavljuje u koju se traku morate prestrojiti radi ispravnog skretanja i upozorava na prekoračenja brzine

Jedan od najpoznatijih proizvođača navigacionih uređaja na svetu, Garmin, nedavno je predstavio zanimljiv uređaj koji će olakšati korišćenje navigacije i povećati bezbednost.

Projektovanjem informacija sa GPS uređaja, HUD+ povećava bezbednost jer ne odvlači pažnju vozača sa puta ispred sebe
Projektovanjem informacija sa GPS uređaja, HUD+ povećava bezbednost jer ne odvlači pažnju vozača sa puta ispred sebe

 

“HUD+”  kombinuje Garminov inovativan head-up display uređaj sa novom, uključenom aplikacijom “Garmin HUD App”. “HUD+” projektuje oštar i jasan prikaz uputstava za smer na transparentnu foliju na vetrobranskom staklu ili na priloženo sočivo reflektora. Navigacione informacije prima iz pametnog telefona spojenog blutut vezom na kojem se nalazi besplatna “Garmin HUD” navigaciona aplikacija (uključuje detaljne karte Europe), a koja je dostupna na “App Store, “Google Play, ili “Windows Phone” internet portalima. Omogućava vozaču da jednim pogledom, unutar njegovog vidnog polja, dobije razumljivo uputstvo u toku vožnje, tako da “HUD+” doprinosi sigurnosti i umanjuje rizike tokom vožnje zbog skretanja pogleda sa puta.

 

Osim na vetrobran, Garmin HUD+ može da projektuje sliku i na spostveni reflektor
Osim na vetrobran, Garmin HUD+ može da projektuje sliku i na spostveni reflektor

 

“Garmin HUD+” prikazuje visok nivo detalja u odnosu na ostale HUD sisteme na tržištu, kao što su smer skretanja, razdaljina do sledećeg skretanja, trenutna brzina i ograničenje brzine na tom delu puta. Takođe, najavljuje u koju se traku morate prestrojiti radi ispravnog skretanja i upozorava na prekoračenja brzine. Ako korisnik želi, postoji mogućnost dokupljivanja informacija o saobraćaju unutar same aplikacije.

Dodatne informacije o ovom i ostalim Garmin uređajima možete pronaći na stranici generalnog distributera za Srbiju, firme Info Team www.infoteam.rs.

 

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring
Prijavite se na Newsletter Auto magazina

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring