Geely Coolray premijerno u Evropi na BG Car Show 2024.

Drugi model koji Geely uvodi na naše tržište, a koji će se prvi put predstaviti upravo sajamskoj publici, jeste Coolray, SUV model B klase. Zanimljivo je da ovo nije samo domaća, već i evropska premijera novog „džilija“.

Coolray ima integrisani dvostruki displej – LCD instrument tablu od 10,25” i infotejment displej od 12,3 inča, opremljen je i sportskim sedištima od brušene kože, kožnim multifunkcionalnim upravljačem, ambijentalnim osvetljenjem u 72 boje, nizom elektronskih sistema asistencije, modovima vožnje i tako dalje.

Pod haubom je četvorocilindrični motor zapremine 1.500 ccm, snage 172 KS, a fabrika deklariše kombinovanu potrošnju goriva od 5,8l/100 km. Menjač je sedmostepeni sa dvostrukim kvačilom. Sajamska cena ovog modela je 26.990 evra, a prvi kontigent vozila očekuje se tokom aprila.

Sada već poznati Geely Atlas Pro u „flegšip“ opremi tokom sajma i do kraja marta moći će da se kupi po sniženoj ceni od 29.990 evra. Obezbeđena je veća količina ovog modela u različitioj opremi. Da podsetimo, garancija na Džili vozila je sedam godina ili 150 hiljada pređenih kilometara.

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring
Prijavite se na Newsletter Auto magazina

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring