Sajamske cene za Suzuki modele

Euro Sumar predstavlja kompletnu gamu Suzuki automobila koje ima u ponudi i svi modeli su dostupni u više verzija i nivoa opreme.

Najjeftiniji u ponudi je model Swift koji košta od 15.800 evra. Sledi Ignis koje se može nabaviti po ceni od 16.500 evra. Oba automobila dele isti motor, laki hibrid zapremine 1,2 litra sa 83 KS. Takođe, oba su dostupna u verzijama sa prednjim i 4×4 pogonom, a kupci mogu birati i automatski CVT menjač pored standardnog manuelnog s pet stepeni prenosa.

Tu su i S-Cross i Vitara koji, takođe, imaju isti motor – laki hibrid zapremine 1,4 litra i ukupne snage motora i elektro motora od 129 KS. I oni se mogu nabaviti u verzijama sa 4×4 pogonom i automatskim menjačem. Cena „S krosa“ startuje od 23.250 evra, a „vitara“ je nešto jeftinijai prodaje se po ceni od 21.550.

Na kraju, tu je i jedan od retkih terenskih modela Jimny. Ima benzinski motor od 1,5 litara i 100 KS, 4×4 pogon, krutu šasiju, reduktor, pomoć pri kretanju na uzbrdici, kontrolu proklizavanja i pomoć pri spuštanju niz velike nizbrdice. Početna cena ovog terenca je 27.800 za početni paket opreme „komfort“. Drugi nivo opreme je „elegans“ koji tako opremljen, sa manuelnim menjačem, košta 29.900, dok je verzija „džimnija“ sa automatskim prenosom za hiljadu evra skuplja.. Doplata za dvobojnu karoseriju iznosi 400 evra.

Uvoznik, Eurosumar, obezbedio je veću količinu vozila koja su odmah spremna za isporuku.

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring