Auto magazin

Great Wall modeli od sada i u Srbiji

Great Wall modeli od sada i u Srbiji
26.11.2014.
Da li će Srbija prihvatiti Kineze?

Najveći nezavisni kineski proizvođač automobila, Grejt vol motors (Great Wall Motors - GWM), stigao je na tržište Srbije uvođenjem dva modela koji se već godinama prodaju na svetskim tržištima - "grejt vol hover H6" (Great Wall Hover H6) i "stid 5" (Steed 5)

Najveći nezavisni kineski proizvođač automobila, Grejt vol motors (Great Wall Motors – GWM), stigao je na tržište Srbije uvođenjem dva modela koji se već godinama prodaju na svetskim tržištima – “grejt vol hover H6” (Great Wall Hover H6) i “stid 5” (Steed 5).

Ekskluzivni distibuter vozila Grejt vol automobila za tržište Srbije je GWS Auto Group, sa novootvorenim prodajno-servisnim salonom u Beogradu. Ova firma, samo pod nazivom Centar S, je dugi niz godina kod nas poznata kao prodavac i serviser Hondinih i Tojotinih modela.

GW Steed 5

Great Wall Steed 5

“Hover H6” je SUV koji pokreće 2,0 turbo-dizel motor sa 143 KS i 1,5 turbo-benzinac iste snage. “stid 5” je pikap sa dvolitarskim dizel motorom i pogonom na sva četiri točka.

GWM je jedini proizvođač automobila iz Kine koji ima postrojenje za proizvodnju vozila u Evropskoj uniji, tačnije u Bugarskoj. Na taj način kupcima ovih vozila osigurana je brza dostupnost rezervnih delova i tehničke podrške.

GWM je najveći nezavisni proizvođač automobila u Kini sa godišnjom proizvodnjom od oko milion i po automobila, što ga čini ujedno i najvećim kineskim izvoznikom automobila.

Komentari

Pogledajte ostale tekstove iz kategorije: Info

Slični tekstovi

Bez komentara

Tekst bez komentara

Ovaj tekst je bez komentara, da li želite da postavite prvi?

Napišite komentar

Napišite komentar

<

Komentari

Novi broj Auto magazina!

Auto magazin na twitteru

vaši Komentari

Dali imate i polovne automobile. Opel corsa 3 vrata sa automatskim menjacem. Koja je cena [...]

Kaže se čuvene firma za autopresvlake a niko nije čuo za njih. O presvlakama i [...]

Da li toyota ima neki jeftiniji model N1, na primer yaris ili tako nešto, može [...]

Displej, tj digitalni kokpit ne odaje utisak premiuma, vec naprotiv, deluje jeftino, crna amorfna plasticna [...]

Lep auto.. Kupicu ga [...]

Na zallost,vas komentar je previse u crno-belom maniru. Globalno zagrevanje i energetska efikasnost su,na zalost,i [...]

Preuzmite Auto magazin za android

Weather Data Source: das wetter heute in Belgrad