Auto magazin

Honda ADV350 premijerno prikazana u Milanu

Honda ADV350 premijerno prikazana u Milanu
23.11.2021.

1

Dugoočekivani Honda ADV350 skuter danas je zvanično predstavljen na EICMA salonu motocikala u Milanu, dok se na našem tržištu očekuje u aprilu 2022. godine.

Već na prvi pogled novi Hondin ADV350 izdvaja se u odnosu na druge, jer svojom atraktivnošću privlači pažnju.

Nezavisno od podloge i dužine relacije na kojoj se vozi, novi Honda ADV350 opravdava očekivanja na svim stazama, što dodatno ističe njegovu praktičnu i optimizujuću notu.

Honda ADV350

Da je reč o avaturističkom skuteru, može se primetiti i po prednjem delu modela – položaj za vožnju nudi prirodnu kontrolu, a šasija (koja obuhvata 37mm USD viljuške, ram od čelične cevi i zadnje amortizere sa udaljenim rezervoarom) podešena je za agilno upravljanje.

Laki 15-inčni prednji i 14-inčni zadnji točak nose 120/70-15 prednju i 140/70-14 zadnju Tubles gumu sa blok-šarom, što modelu ADV350 daje odlično prijanjanje u svim uslovima, a jednostruki disk od 256 mm uparen je sa zadnjim diskom od 240 mm.

Motor od 330 ccm, pojačan sistemom Smart Power+ (eSP+) SOHC sa četiri ventila, daje vršnu snagu od 21,6 kW (29 KS) i obrtni moment od 31,9 Nm. Honda kontrola izbora obrtnog momenta (HSTC) i signalizacija naglog zaustavljanja su standardna oprema.

Honda ADV350

Dvojni LED farovi (sva svetla su LED) nalaze se visoko iznad prednjeg točka, sa maskom krojenom sa strane tako da se vide USD viljuške.

Vetrobran se podešava lako pomoću kliznog mehanizma sa zaključavanjem kroz dve faze i hod of 133mm. U visokom položaju, protok vazduha se kontrolište tako da obavija ramena i umanjuje zamor tokom dužih putovanja velikom brzinom.

LCD kontrolna tabla ovog modela održava punu konekciju za svog vozača i integriše Honda sistem kontrole smartfona glasom, koji povezuje vozača sa njegovim smartfonom u pokretu i dopušta glasovnu kontrolu telefonskih poziva i muzike.

Honda ADV350

Slušalice u kacigi i aplikacija Honda’s RoadSync sve su što je potrebno da se sistem aktivira. Smartfon se povezuje preko Bluetooth-a, a upravljanje Honda sistemom kontrole smartfona glasom obavlja se preko levog menjača brzina.

Još jedna pogodnost jeste pametni ključ, koji kontroliše glavni prekidač paljenja i zaključavanje sedišta iz džepa vozača, tako da se model automatski zaključava dok se vozač udaljava. Dodatno, upravlja i opcionalnim smart centralnim koferom od 50L, dok prekidač za odziv trepće migavcima radi lakšeg lociranja.

Model 22YM ADV350 dostupan je u bojama: Spangle Silver Metallic, Mat Carbonium Gray Metallic, Mat Carnelian Red Metallic.

Honda ADV350

Komentari

Pogledajte ostale tekstove iz kategorije: Moto Najnovije

Slični tekstovi

Bez komentara

Tekst bez komentara

Ovaj tekst je bez komentara, da li želite da postavite prvi?

Napišite komentar

Napišite komentar

<

Komentari

Novi broj Auto magazina!

Auto magazin na twitteru

vaši Komentari

Ove godine sam kupio novu Mazdu 3 sa 186ks i automatskim menjacem. Prodavac me je [...]

I moram da dodam da Mazda ima potrosnju ne manju od 9.5l i to kombinovane [...]

Možda ipak malo predugačak članak, ali sve u svemu ok! [...]

Buba je vanvremenski auto. Šteta što je više ne proizvode. Nova Buba nije adekvatna zamena, [...]

Moja Mazda 2.2 175D AT, Revolution too, kupljena pre 5 i po godina, nova u [...]

NE verujem da će puno postići, pre je neko vrdanje, da zaobiđu stroge propise i [...]

Preuzmite Auto magazin za android

Weather Data Source: das wetter heute in Belgrad