Honda CR-V 1,5 VTEC Turbo AWD na testu Auto magazina

1

Ostalo je svega još par dana do izlaska novog broja Auto magazina. Ako prethodni još uvek niste kupili, učinite to što pre, dok je još uvek na kioscima.

U njemu je veliki broj testova, među kojima je i test SUV modela koji može da se pohvali sjajnom ponudom unutrašnjeg prostora, ali i vrlo snažnim turbo-benzincem od 173 konjske snage iskombinovanim sa manuelnim šestostepenim menjačem.

Honda CR-V 1,5 VTEC Turbo AWD EleganceZanimljivo je to da test primerak ima pogon na sva četiri točka, što mu nije smetalo da bude prilično štedljiv, ako se u obzir uzmu masa, velika snaga i vrsta pogona.

Pri svemu tome, u toku je akcijska ponuda koja omogućava nabavku ovakvog automobila po prilično povoljnoj ceni. Test primerak košta 31.490 evra i to sa vrlo bogatim paketom opreme Elegance.

Honda CR-V 1,5 VTEC Turbo AWD EleganceStandard su sistem autonomne vožnje drugog nivoa kod koje auto sam koči i upravlja, LED prednja i zadnja svetla, automatsko aktiviranje dugih farova, prepoznavanje saobraćajnih znakova, navigacija, kamera za vožnju unazad…

Više o Hondi CR-V 1,5 VTEC Turbo AWD Elegance pročitajte u aktuelnom izdanju Auto magazina, koje je još koji dan na kioscima…

Honda CR-V 1,5 VTEC Turbo AWD Elegance

1 KOMENTAR

  1. Imam CRV u ovoj varijanti motora, pogona i menjača. Imam samo reči hvale.
    Ne košta baš malo, ali, pruža dosta.
    Topla preporuka.

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring