Honda Gold Wing: prestiž na dva točka dostupan i kod nas

1

Gold Wing je, u svom izdanju za 2018. godinu, potpuno redizajniran. Postao je mnogo lakši, vitkiji i agilniji, dok je i dalje koristio lavinu obrtnog momenta iz monumentalnog ravnog šestocilindarskog motora od 1800cc, uz pridodato mnoštvo novih elemenata koji su zacementirali njegovu reputaciju tehnološke perjanice, uključujući opciju sedmobrzinskog menjača sa dvostrukom lamelom.

Honda Gold WingModeli za 2021 Gold Wing i Gold Wing „Tour“ su ažurirani kada je u pitanju kvalitet zvuka i zvučnika. Gold Wing je sada u novoj Pearl Deep Mud Grey kolornoj šemi, sa narandžastim akcentima na prednjem braniku, poklopcu motora, oko fara, na rezervoaru za gorivo i zadnjem odeljku.

Honda Gold WingModel tradicionalnijeg turing okruženja, Gold Wing „Tour“ je sada praktičniji i komforniji za duža putovanja. Zapremina kutije povećana je na 61 litar, dovoljno za dve velike pune kacige, a sada ovaj model ima luksuznu presvlaku sedišta od prevrnute i sintetičke kože, kao i relaksiraniji ugao naslona za suvozača.

Honda Gold WingGold Wing „Tour“ će biti dostupan u dve opcije boja: Gunmetal Black Metallic i Candy Ardent Red. Obe verzije Gold Wing modela projektuju sopstvenu osobenu auru; obe su savršeni izbor za modernog vozača koji želi najbolju tehnologiju i performanse uz diskretnu, a opet nepogrešivo prepoznatljivu pojavu.

Honda Gold WingSasvim očekivano, revidirani Gold Wing kruna je Hondine ponude za 2021. godinu, a nju čine čak 24 nova ili revidirana modela, od Vision 110 skutera sa vazdušnim hlađenjem do moćnog „Wing“ modela, uz sve varijante između njih. Honda već dugo pruža ponešto za vozače svih uzrasta i ukusa. Sa širokim potencijalom iscrpne ponude za 2021. godinu, to važi više nego ikada ranije.

U Srbiji će se cene Gold Wing modela kretati od 27.000 eur do 37.000 eur.

Honda Gold WingLjubitelji sportskih motocikala će biti zadovoljni – snažan CBR1000RR-R Fireblade sa visokim brojem obrtaja, inspirisan MotoGP-om, predvodi porodicu uz sportske sposobnosti modela CBR650R u stvarnom svetu, i „džepnu“ dvocilindarsku raketu CBR500R.

Vozači skloni avanturama takođe imaju sjajne opcije, od modela Africa Twin „za bilo kuda“ i njegove varijante „Adventure Sports“ koja prelazi čitave kontinente, do jedinstvenog, SUV X-ADV dvotočkaša, svestranog modela NC750X i kompaktnog avanturiste CB500X.

Ogoljeni raspon modela Neo Sports Café vraća motocikl nazad i svodi ga na goli metal. CB1000R i CB1000R Black Edition visoko postavljaju letvicu stila, a odmah za njima idu i CB650R i CB125R; oba ova modela imaju visoke specifikacije i veoma su poželjni.

Honda Gold WingLjubitelji posebnog kul stila sada mogu da biraju između dva Rebel modela, pošto se CMX1100 Rebel pridružio modelu CMX500 Rebel. Ova sasvim nova, posebno podešena mašina nudi jak, karakteristični odgovor sovjim dvocilindarskim motorom, sofisticiranom tehnologijom vožnje i šasijom koja se izuzetno dobro kontroliše.

Ni vozači luksuznih skutera neće biti razočarani. Vrhunski modeli Forza 125 i novi Forza 350 sada su dobili društvo u novom modelu Forza 750 – nove perjanice ponude sportskih modela visokih performansi GT Forza, nabijene tehnologijom (uključujući menjač sa dvostrukom spojkom) i deluks komforom za dvoje.

Za nove vozače, ukupno osam mašina kompatibilnih sa dozvolom kategorije A1 podešeno je i spremno da krene: skuteri Forza 125, PCX125, SH125, SH Mode i Vision 110, i CB125F, CB125R te MSX Grom motocikli. Iako svaki nudi svoju jedinstvenu privlačnost i identitet, svima je zajednički visoki nivo specifikacija, praktičnosti, ekonomičnosti potrošnje goriva, kvaliteta gradnje i faktora zabave.

Svi modeli se mogu poručiti za naše tržište.

Honda Gold WingHonda Gold Wing

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring