Hyundai Santa Fe na testu Auto magazina

1

Ako ste se pitali koji su to najveći SUV modeli na našem tržištu koji mogu da povezu sedam osoba – evo jednog od njih. Hyundai Santa Fe je globalni model koji se prodaje u čitavom svetu, pa i kod nas. Standardno se isporučuje sa pet sedišta i veoma bogatom dodatnom opremom.

Auto magazin Srbija Test Hyundai Santa FeKo želi više, može da poruči i treći red sedišta ali i mnogo luksuznih detalja. Na primer, po ugledu na vrhunske VIP limuzine putnik koji sedi pozadi ima mogućnost da lično pomeri suvozačevo sedište i njegov naslon kako mu ne bi smetali.

Auto magazin Srbija Test Hyundai Santa FeU ponudi je 2,2 ali i 2,0 dizelaš kakav pokreće test primerak. Ima više nego dovoljno snage za bezbedna preticanja i visoke putne brzine. Iznenadila nas je i zvučna izolacija, koja je čak bolja nego u mnogim premijum konkurentima. Za to je, između ostalog, zaslužno i duplo staklo u prednjim vratima…

Auto magazin Srbija Test Hyundai Santa FeViše detalja i utiske iz vožnje najvećeg Hyundai SUV modela pročitajte u aktuelnom izdanju Auto magazina, koje je na kioscima širom naše zemlje.

Auto magazin Srbija Test Hyundai Santa Fe

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring