Auto magazin

I bebe se voze sa stilom u AMG kolicima

I bebe se voze sa stilom u AMG kolicima
22.12.2023.

Mercedesova saradnja sa proizvođačem dečijih kolica Hartan nastavlja se i ove godine. Ovog puta su zajednički kreirali kvartet novih vozila za bebe. Među njima, model AMG GT² će biti limitirano izdanje sa autentičnim oznakama visokoperformansnog podbrenda.

AMG kolica

Sva četiri modela, All-Terrain GTR, Avantgarde GTX/GTS, Performance GTX/GTS i AMG GT², opremljeni su novom veganskom kožom. Materijal ne sadrži nikakve životinjske derivate i testiran je na preko 100.000 ciklusa abrazivnosti kako bi se osigurala njegova dovoljna izdržljivost za vašu decu.

AMG kolica

Model All-Terrain GTR opremljen je laganim, vazdušnim kuglicama sa ležajevima i gumama za dobro prijanjanje. Izuzetno veliki, elastični točkovi pomažu u obezbeđivanju udobne vožnje bez obzira da li ste na kocki ili šumskim stazama.

AMG kolica

Avantgarde model je fokusiran više na sportski izgled nego na savlađivanje bilo kakvog terena. Model se dobija sa rotirajućim, uklonivim GTX sedištem ili elegantnijim GTS sedištem koje ima produživu podlogu kako bi raslo sa vašom decom.

AMG kolica

U svakom slučaju, dobijate teleskopsku dršku, bešumno podešavajuću nstrešnicu i sklopivi suncobran. Rotirajuća drška omogućava putnicima da gledaju unazad prema onome ko gura kolica ili napred prema svetu.

AMG kolica

Podešavajuće ogibljenje i vazdušne kuglice omogućavaju savlađivanje većine površina, dok se kočnice mogu aktivirati direktno ili preko prekidača na dršci za dodatnu sigurnost.

AMG kolica

Kao i prethodna dva modela, Performance model dostupan je u pet boja: rubelit, opalit, denim plava, tartufo i sivomaslinjasta.

Konačno, limitirano izdanje modela AMG GT² dostupno je u dve nove boje: magma narandžasta ili noćno crna.

AMG kolica

Sva kolica su testirana po nemačkim standardima i dostupna su preko maloprodajne mreže širom Evrope. Cene još nisu objavljene.

AMG kolica

Komentari

Pogledajte ostale tekstove iz kategorije: Lifestyle Najnovije

Slični tekstovi

1 komentar

  1. MMS auto
    MMS auto December 30, 12:24

    Još jedan marketinški trik u kome se koriste deca, sad više i bebe. Kolica kao kolica koriste se godinu dve, da li ima potrebe odvajate toliko para za brend?

    Reply to this comment

Napišite komentar

<

Komentari

Novi broj Auto magazina!

vaši Komentari

Nepotrebno gubljenje vremena i para. Nema razloga za uvođenje ovakvih tehnologija koje samo poskupljuju cenu [...]

KOliko dugo se čekaju ovi uređaji koji su i više nego potrebni. Biće greška ako [...]

Izašao je podatak da su svake godine vozila šira za 1 cm u proseku. Tako [...]

Konačno. Parkiranje je jedna od najtežih operacija za vozače. Parking mesta su sve manje brojna [...]

Iz serije u seriju svi automobili postaju sve ružniji i bezlični.Ovaj auto nije izuzetak.Tehnologija napreduje,a [...]

Ovo je super uradjen terenac!!! [...]