Jaguar F-PACE stigao u Srbiju

Grand Motors, ovlašćeni uvoznik, prodavac i serviser vozila marke Jaguar u Srbiji, počeo je sa prodajom novog modela F-PACE

Atraktivni krosover britanskog premijum proizvođača od sada je dostupan i kupcima u Srbiji po ceni od 46.990 evra.

Ponuda na domaćem tržištu, za početak, obuhvata verzije sa 2,0 dizel motorom od 180 KS sa manuelnim šestostepenim ili automatskim osmostepenim menjačem, uz izbor pogona na zadnjim ili na sva četiri točka (AWD).

Alternativa je snažniji 3,0 litarski V6 dizel od okruglo 300 konjskih snaga.

auto-magazin-srbija-jaguar-f-pace

“F-PACE” predstavlja prvi Jaguarov krosover i time otvara novo poglavlje u 80-godišnjoj bogatoj istoriji eminentne britanske marke.

Atraktivni novitet se ističe pre svega atraktivnim i originalnim dizajnom, naprednim tehnološkim rešenjima i autentičnim luksuzom.

Čak 80 procenata karoserije izrađeno je od aluminijuma, što modelu “F-PACE” daje izuzetnu čvrstinu i masu svodi na minimum.

Luksuzna unutrašnjost nudi najviše prostora u klasi za kolena putnika na zadnjim sedištima, dok prtljažnik raspolaže sa impresivnih 650 litara zapremine.

auto-magazin-srbija-jaguar-f-pace

Prvoklasni materijali i intuitivni “InControl” multimedijalni uređaj pretvaraju boravak u kabini u jedinstveno iskustvo.

Sedišta mogu biti standardna, luksuzna ili sportska, presvučena reljefnom ili perforisanom kožom, elektropodesiva sa funkcijom memorije, grejačima i hlađenjem…

Specifičnost unutrašnjem ambijentu daje i virtualna instrument tabla dijagonale 12,3 inča, koja dolazi isključivo u kombinaciji sa “InControl Touch Pro” sistemom i centralnim ekranom od 10,2 inča, a za vrhunski audio doživljaj zadužen je Meridian sistem ozvučenja.

Na ponudu standardne opreme nadovezuje se podugačak spisak opcionala, što nagoveštava i podatak da kupci mogu da se opredele za jednu od čak 16 ponuđenih boja, a da su aluminijumski točkovi dostupni u rasponu od 18 do čak 22 inča.

auto-magazin-srbija-jaguar-f-pace

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring