Jeep Compass 1,3 DDCT Limited na testu Auto magazina

1

Pojava redizajniranog modela je uvek dobar povod da se nabavi verzija pre redizajna po daleko povoljnijim uslovima od uobičajenih. Tako je i u slučaju Jeepa Compass, koji ima specijalne cene za primerke sa lagera.

Iz tog razloga smo testirali verziju od 23.990 evra koja pod haubom ima 1,3 litarski turbo-benzinski motor sa 150 konjskih snaga i automatizovani menjač sa duplim kvačilom i šest brzina.

Jeep Compass 1,3 DDCT LimitedPogon je prednji, a za one koji preferiraju 4×4 pogon, ostalo je svega još nekoliko primeraka. To je poslednja prilika da se nabavi auto sa kardanom, s obzirom da će redizajnirani model imati 4×4 pogon isključivo u hibridnoj varijanti, gde zadnje točkove pokreće elektro-motor.

Jeep Compass 1,3 DDCT LimitedIpak, ukoliko veći deo vožnje obavljate po putu, bilo da je reč o gradskim ulicama, magistrali ili auto-putu, testirana verzija je pravi izbor, što zbog sjajnih performansi, što zbog lakoće korišćenja koju omogućava automatizovani menjač.

Jeep Compass 1,3 DDCT LimitedAtraktivna ponuda od 23.990 evra sa PDV-om podrazumeva i vrlo bogatu opremu, među kojom su beskontaktno otključavanje i startovanje motora, navigacija, automatsko parkiranje, kamera za vožnju unazad, kontrola mrtvog ugla i još mnogo toga.

Detaljan test ovog automobila pročitajte u novom izdanju Auto magazina koje je na kioscima širom srbije.

Jeep Compass 1,3 DDCT Limited

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring