Jesenja akcija u Kia salonima

U susret predstojećem sajmu automobila u Novom Sadu, kompanija Kia Auto Beograd pokrenula je jesenju prodajnu akciju u svim salonima u Srbiji. Akcijom su obuhvaćeni modeli "rio", "prosid", "sid", "sid sportvagon" i "sportidž" koji se sada mogu dobiti uz beskamatno finansiranje i to na celokupan iznos vozila. Vozila se mogu finansirati na period do 60 meseci, bez troškova obrade zahteva i uz učešće od 0 procenata (u zavisnosti od kategorije klijenta i procene boniteta).

Kao pogodnost za sve kupce tu je i mogućnost otkupa postojećeg polovnog vozila bilo koje marke koje klijenti imaju. Vrednost ovog vozila se može upotrebiti kao učešće, čime bi se dodatno smanjio iznos mesečne rate. Tako na primer, model “rio” sa benzinskim motorom zapremine 1,2 litra (85 KS) može da se kupi za 114 evra mesečno uz trećinu učešća. Slično važi i za model “prosid” koji se sa 1,4 benzinskim motorom snage 100 KS i uz učešće od 3.840 evra (trećina vrednosti vozila) može dobiti uz mesečnu ratu od 124 evra. Najprodavaniji SUV u Srbiji, model “sportidž” se uz trećinu učešća može dobiti sa mesečnom ratom od svega 189 evra.

IMG_2431

Na ovaj način Kia želi da približi svoje modele pravnim i fizičkim licima kojima su visoke kamate u Srbiji do sada bile ograničavajući faktor pri kupovini novog vozila. Akcija važi kod svih ovlašćenih zastupnika u Srbiji i samo za ograničen kontigent vozila na lageru.

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring