KIA AUTO Beograd polovnjaci: Punto Abarth

Kompanija KIA AUTO iz Beograda, osim što je ovlašćeni uvoznik, prodavac i serviser za vozila iz programa KIA MOTORS, već nekoliko godina unazad se aktivno bavi i otkupom i prodajom polovnih vozila. U najnoviju ponudu polovnih vozila uvrštena je i prava ekskluziva - potpuno originalni "punto abart" sa malom kilometražom i u odličnom stanju

Kompanija KIA AUTO iz Beograda, osim što je ovlašćeni uvoznik, prodavac i serviser za vozila iz programa KIA MOTORS, već nekoliko godina unazad se aktivno bavi i otkupom i prodajom polovnih vozila.

DSC04880

Reč je o proverenim polovnim vozilima od kojih neka imaju fabričku garanciju dok je na drugima moguće dokupiti garancijske pakete, tako da kupac može potpuno bezbrižno da odveze svoj polovi automobil i da bude siguran u njegovu tehničku ispravnost.

DSC04885

Vozila se otkupljuju po sistemu „staro za novo“, „staro za staro“ ili kroz gotovinski otkup. Sva vozila se detaljno pregledaju i servisiraju o čemu kupac dobija urednu dokumentaciju.

U svakom trenutku na placu se nalazi pedesetak polovnih vozila različite starosti i cenovnog ranga, a nama je posebno „zapao za oko“ jedan redak primerak “fijata grande punto abart” (Fiat Grande Punto Abarth) sa turbo motorom zapremine 1,4 litra od 155 konjskih snaga.

DSC04894

Auto je iz 2009. godine, prešao je svega 55 hiljada kilometara i u izuzetnom je stanju. Za atraktivan izgled pobrinuli su se specijalni sportski detalji kao što su crne Abart felne sa crvenim Brembo kočnicama i specijalnim udvojenim završetkom izduvne grane.

DSC04897

Auto je potpuno originalan, sa pravim Abart znakovima umesto Fijatovih, a u unutrašnjosti su sportske kadice potpuno presvučene prirodnom kožom.

U odnosu na standardan “punto”, “abart” se razlikuje još po drugačijem volanu, instrumentima i “sport bust” (Sport Boost) tasteru na centralnoj konzoli koje je praktično neka vrsta fabričkog čip tjuninga. Njegovim aktiviranjem auto isporučuje maksimalne preformanse.

DSC04899

“Fijat punto abart” i ostale polovne automobile u ponudi kompanije KIA AUTO možete pogledati u Zemunu, kod doskorašnje “lakat krivine”. Adresa je Ugrinovački put 10m, a brojevi telefona za informacije su 011/31-66-903, 011/312-20-10 i 062/800–65-50.

DSC04889

Osim toga, detaljnije informacije i fotografije o navedenom automobilu možete pogledati i na stranici polovnihautomobila.com.

DSC04886

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring