Kia dečija sedišta po najvišim standardima dostupna i kod nas

1

Lepa vest za sve roditelje stiže iz Kije. U zemunskom salonu kompanije Kia Auto mogu da se pogledaju, testiraju i kupe dečija sedišta proizvedena u saradnji sa renomiranim nemačkim proizvođačem.

Sva sedišta ispunjavaju najstrože ECE R44/04 standarde, pa osim što su bezbedna, omogućavaju i lako postavljanje u vozilo.

kia dečije auto sedišteTrenutno su u ponudi dva modela. “Reboarder 360˚” može da se koristi od rođenja pa sve do postignute težine od 36 kg. Kao što i sam naziv kaže, može da se rotira za 360 stepeni. To znači da deca uzrasta do otprilike četiri godine mogu da budu postavljena na suvozačevo sedište, licem okrenuta ka vozaču.

kia dečije auto sedišteZa stariju decu uzrasta do otprilike 12 godina, težine od 15 do 36 kilograma konstruisana su tako da budu okrenuta unapred. Pričvršćuju se preko Isofix sistema ili sigurnosnim pojasem, dok je samo dete u sedištu obezbeđeno pojasem u pet tačaka. Cena ovog sedišta je 362.90 evra sa PDV-om.

kia dečije auto sedišteZa malo stariju decu uzrasta od 9 meseci do 12 godina namenjeno je sedište “Premium”. Ima masu od 8,5 kilograma i takođe se pričvršćuje sigurnosnim pojasem ili preko Isofix zakačaljki. Cena ovog sedišta je 215,90 evra sa PDV-om.

Detaljne informacije o Kia dečijim sedištima možete pronaći na www.kia.rs.

kia dečije auto sedištekia dečije auto sedištekia dečije auto sedište

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring