Kia predstavlja nekoliko noviteta uz povoljno finansiranje za sve modele

Kia se na beogradskom sajmu automobila  predstavila nekoliko novih modela.

Najveći novitet svakako je Kia Niro, krosover C segmenta koji u svojoj drugoj generaciji donosi više prostora u kabini i veliki izbor pogonskih opcija.

Cene Kije Niro počinju od 35.990 evra koliko košta klasičan hibrid u najnižem paketu opreme. Plag-in hibrid košta 49.990 evra i dostupan je samo u najvišem od ukupno pet paketa opreme.

Kia beogradski sajam automobila 2023.

Tu je i potpuno električni model EV6 GT odnosno grand turer i restilizovani X-Ceed.

Model EV6 GT je konstruisan na Kijinoj električnoj globalnoj, modularnoj platformi (E-GMP) namenjenoj velikoj električnoj snazi vozila.

Kia beogradski sajam automobila 2023.

Ovaj automobil je najsnažniji serijski model korejske marke. Njegov električni pogonski sklop s dva motora (jedan napred i jedan nazad) može da se pohvali snagom od čak 585 KS i najvećim obrtnim momentom od 740 Nm.

Kia beogradski sajam automobila 2023.

Njegov domet s jednim punjenjem iznosi do 582 km, dok mu tehnologija punjenja od 800 V omogućava vrlo brzo punjenje od 10 do 80 posto za samo 18 minuta.

Redizajnirani X-Ceed ima velike razlike u dizajnu u odnosu na prethodnu generaciju:  na prednjoj masci je sada nosi novi logo kompanije sa zasebnim slovima, a pozadi dominiraju upečatljiva LED svetla.

Kia beogradski sajam automobila 2023.

Najveći SUV Kije, novi Sorento, osim 2,2 dizelaša sa 202 konjske snage i verzijama sa prednjim i pogonom na sva četiri točka, od sada na našem tržištu dostupan i kao hibrid i plag-in hibrid.

Kia beogradski sajam automobila 2023.

Još jedna bitna informacija je da je moguće poručiti Sorento sa pet i sedam sedišta, bez obzira na motor. Cene počinju od 51.999 evra za dizelaša. Doplata za 4×4 pogon je 2.000 evra.

Kia beogradski sajam automobila 2023.

Ostali modeli iz game Stonic, Ceed, i Sportage moći će da se kupe uz niz povoljnosti. Pored redigovanih cena obezbeđeno je i finansiranje sa fiksnom kamatnom stopom od tri odsto.

Kia beogradski sajam automobila 2023. Kia beogradski sajam automobila 2023. Kia beogradski sajam automobila 2023.

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring