Auto magazin

Kia produžila fabričku garanciju

Kia produžila fabričku garanciju
10.04.2020.

Korporacija Kia Motors je za sva vozila sa važećom fabričkom garancijom, koja ističe u periodu od 16. marta do 30. aprila 2020. produžila važenje iste.

Kia Motors Corporation je lansiranjem programa ‘Kia Promise’ obećala globalno produženje fabričke garancije za svoja vozila. Kia Promise je namenjen Kijinim strankama koje je zadesila pandemija COVID-19.

Program produžuje važenje garancije do 30. juna 2020

Kia Promise, koji pokriva 142 zemlje i sva vozila kod kojih važenje fabričke garancije ističe između 16. marta i 30. aprila, produžava garanciju za ta vozila do 30. juna 2020. To uključuje sve zemlje EU, EFTA, Srbiju, BiH i Crnu Goru, gde Kia pruža 7-godišnju garanciju (150.000 km, prve 3 godine bez ograničenja kilometraže) i važi za celo vozilo.

Program obuhvata više od 500.000 vozila Kia širom sveta

Kia Motors ocenjuje da će od ovog produženja imati korist više od 500.000 kupaca. Zbog pandemije COVID-19 i mera i ograničenja koje su u borbi s tim donele mnoge zemlje Kia Promise će pomoći strankama, koje u tom periodu možda neće moći posetiti servis. Sangdae Kim, viši podpredsednik i vođa odeljenja za pomoć strankama u Kia Motors Corporation, povodom toga je rekao: “Produženjem garancije naše stranke koje je zadesila pandemija sada imaju jednu brigu manje. Naš cilj je da našim strankama odagnamo brige oko garancije vozila u vreme društvenog distanciranja.”

Kia Motors će sve klijente individualno kontaktirati

Kia Motors će sve stranke u dolazećim danima kontaktirati individualno elektronskom poštom i predstaviti im više informacija o programu Kia Promise.

Sa prioritetima kao što su bezbednost, zdravlje i dobrobit njenih klijenata, poslovnih partnera i zaposlenih Kia Motors će i dalje brižno pratiti razvoj pandemije svuda gde posluje.

Kompanija će i dalje ulagati napore da bi sprečila širenje virusa u svojim objektima, a istovremeno i sarađivati sa saveznim, državnim i lokalnim vlastima i ispunjavati najviše zahtevane standarde.

Komentari

Pogledajte ostale tekstove iz kategorije: Info Najnovije

Slični tekstovi

Bez komentara

Tekst bez komentara

Ovaj tekst je bez komentara, da li želite da postavite prvi?

Napišite komentar

Napišite komentar

<

Komentari

Novi broj Auto magazina!

vaši Komentari

Čudno da nisu predvideli dizel motor. Da li to znači da auto industrija se [...]

Na šta liči Volvo! Kao da je kineski auto, a ne jedan od stubova skandinavoskog [...]

Kvalitetan auto, ali nije po ukusu evropljana. Biće zanimiljivo videti da li će postići uspeh [...]

Performanse, luksuz, motor i dopusnka oprema su Mercedes. Izlged nije. Na šta liči prednja maska [...]

Škoda se pokazala kao veoma kvalitetna kompanija i možda je prevazišala matičnu folksvagen grupu. Novi [...]

Ne može se reći da je Jugo bio dobar automobil, ali nije bio ni loš. [...]