Kia Sorento

Vruća jesen kod Kije
Kia je pokazala zvanične fotografije najnovijeg modela u gami - "sorenta". Najveći SUV južnokorejskog proizvođača će premijerno biti prikazan na predstojećem Salonu automobila u Parizu koji će se održati početkom oktobra

Kia je pokazala zvanične fotografije najnovijeg modela u gami – “sorenta”. Najveći SUV južnokorejskog proizvođača će premijerno biti prikazan na predstojećem Salonu automobila u Parizu koji će se održati početkom oktobra.

Auto magazin Kia Sorento 2

Dizajn je prepoznatljiv sa prednjom maskom u obliku tigrovog nosa, a autor je, kao i do sada, Peter Šrajer. Sudeći po fotografijama, deluje veće i luksuznije u odnosu na auto koji će zameniti. Produženo je i međuosovinsko rastojanje i to za 80 milimetara.

Auto magazin Kia Sorento 3

Slike enterijera nisu objavljene, ali Kia najavljuje više prostora i mnogo inovativnih detalja. Ni o motorima se još uvek ništa ne zna. Očekujemo da benzince predstavljaju četvorocilindrični motor zapremine 2,4 litra, kao i 3,3 litarski V6. Što se tiče dizelaša, pretpostavljamo da će akcenat biti na 2,0 i 2,2 motorima. Takođe, trebalo bi da se pojavi i verzija sa hibridnim pogonom.

Komentari

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar
ovde unesite svoje ime

Povezani postovi

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

Dacia Spring