Auto magazin

Klaudija Šifer promoviše “opele”

Klaudija Šifer promoviše “opele”
09.04.2014.
"Moka", "meriva" i nemački top model

Opel je angažovao jedan od napoznatijih svetskih top modela Klaudiju Šifer za svoju kampanju, i to pod sloganom "Iz Nemačke" . Poslednje dve reklame koje su objavljene iz serijala sa Klaudijom su za "moku" i "merivu", a fabrika se odlučila da poklonicima ova dva nemačka proizvoda prikaže par fotografija sa snimanja i dvominutni making off

Izgleda da je globalni trend da se u medijskim kampanjama u auto-moto industriji potencira nacionalna pripadnost i obeležje. Nedavno je japanska Jamaha predstavila svoj novi motor čuvenim Anima crtanim filmom. A u sred EU, Šveđani su za selebriti Volvo kampanje izabrali Zlatana Ibrahimovića, jednog od najpoznatijih fudbalera današnjice i švedskog reprezentativca.

Super model uz Opel Super model uz Opel

Ni Opel nije odoleo ovoj težnji, te je angažovao jednog od napoznatijih svetskih top modela Klaudiju Šifer za svoju kampanju, i to pod sloganom “Iz Nemačke” . Poslednje dve reklame koje su objavljene iz serijala sa Klaudijom su za “moku” i “merivu”, a fabrika se odlučila da poklonicima ova dva nemačka proizvoda prikaže par fotografija sa snimanja i dvominutni making off.

Komentari

Pogledajte ostale tekstove iz kategorije: Lifestyle

Slični tekstovi

4 komentara

 1. Bane
  Bane April 07, 09:33

  Ne znam koliko je ovo pametan potez Opelu, Klaudija nije vise u Piku svoje karijere, mladji konzumenti je ne poznaju tako dobro, bolje da su uzeli neku manekenku koja je u “trendu”. Naravno svaka cast Klaudiji, izgleda odlicno za svoje godine

  Reply to this comment
 2. Nikola
  Nikola April 25, 22:11

  Vrhunski model za vrhunski auto, nema sta.

  Reply to this comment
 3. Bravar
  Bravar March 12, 14:44

  Reklamiranje i održavanje aktuelnosti brenda je nešto što je standard i što se kod velikih igrača podrazumeva. Mada, ponekad se stekne utisak da su karte podeljene i da je teško velikim igračima u ma kojoj branši ugroziti poziciju, čak ni sa lemilicom.

  Reply to this comment
  • MMS Auto Belgrade
   MMS Auto Belgrade March 12, 16:47

   MMS Auto ima vozni park za rentiranje koji je prilagodjen klijnetima. i teško je iamti sva vozila, sve marke, brendove, modele, ali barem ona vozila koja su u službi moraju biti tip top.

   Reply to this comment

Napišite komentar

<

Komentari

Novi broj Auto magazina!

vaši Komentari

Super je auto, samo malo moze da predje [...]

Čuveni italijanski dizajn iz prošlog veka kockastih vozila. Iako naspram današnjih dizajna deluju staro i [...]

Ovo je jedno od onih vozila koja osim vrhunskih performasi sa lakoćom nosi svoj šarm, [...]

Bolji je Opel Grandland 2.0 d 2019 g. [...]

Kinezi imaju čudna imena kao i čudan izgled svojih vozila, ali ih to ne sprečava [...]

Prava umetnost je dizajnirati karavan, koji je po definiciji robusno i gabaritno vozilo, da izgleda [...]