Koncept: Suzuki 650 SV Rally

Suzuki je predstavio koncept baziran na nejkidu "SV 650". Ovim retro modelom, japanski proizvođač bi znatno osvežio svoju gamu

Prikazani suzukijev koncept dobio je oznaku “reli”, a od nejkida na kom je nastao zadržao je dobro poznati V2 motor od 645 ccm i 76 KS. Izmene su kozmetičke ali veoma atraktivne.

Okrugli prednji far dobio je zaštitnu mrežicu, iznad njega je nova maska,  dok su dodate i ovalne maglenke sa plastičnim poklopcima kao što su pre nekoliko decenija imali reli automobili.

528591-5x2-lg

 

Na boku se nalaze male oplate, čini se kao da motor ima poluoklop, izmenjen je i upravljač sa retrovizorima koji su smešteni na samom kraju, pa čitav prednji deo ima kafe-rejser izgled. Zadnjim delom dominira Jošimurin izduvni sistem sa dve cevi na kraju, koji se verovatno neće naći na serijskom modelu – ako njega ikada i bude.

Na žalošt, Suzuki nas je više puta uverio da neke sjajne ideje nikada ne postanu finalni proizvod, ili im se dogodi da im za ostvarenje treba previše vremena. Mi se nadamo da će ovaj zanimljiv koncept ipak zaživeti.

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring
Prijavite se na Newsletter Auto magazina

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring