U ponudi Suzuki Swift sa novim paketom opreme

"Svift SE" je po svemu posebna edicija ovog modela - nesvakidašnje izdanje poznatog automobila koje se vidno razlikuje od standardnih verzija.

“SE” paket, između ostalog, sadrži klima-uređaj, ABS sa elektronskom distribucijom kočne sile (EBD), elektronski program za kontrolu stabilnosti (ESP) sa sistemom za kontrolu trakcije (TCS), pomoć pri naglom kočenju (BAS), sedam vazdušnih jastuka, elektro servo asistenciju u upravljačkom mehanizmu, sportski upravljač podesiv po visini, putni računar, centralnu bravu, kodirani ključ sa imobilajzerom, elektropodesive grejane spoljne retrovizore, elektropodizače prozora, upravljač sa audio komadama presvučen kožom, MP3 CD radio sa šest zvučnika, …

auto magazin suzuki swift se+

Na sve to u verziji “SE+” dodati su, između ostalog, još i grejači sedišta koja su sada presvučena kvalitetnim štofom, a sportski izgled naglašavaju krovni spojler (na petim vratima) i aluminijumski naplaci u metalik crnoj boji sa pneumaticima dimenzija 185/55R16. Za novu verziju “SE+” je proširena i paleta metalik i nemetalik boja.

Poput ostalih, i ova verzija ima benzinski motor zapremine 1.242 „kubika“, sa 69 kW/94 KS i petostepeni ručni menjač. Uprkos neuobičajenoj opremljenosti za vozila klase kojoj pripada, ovaj automobil se nudi za 10.690 evra sa PDV-om (u dinarskoj protivvrednosti), dok je s metalik bojom skuplji 300 evra.

auto magazin suzuki swift se+

 

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring