Košarkaš LeBron James novi sportski ambasador Kije

LeBron James, jedan od najboljih košarkaša u istoriji NBA, koji se može pohvaliti i nadimkom King (Kralj) postao je novi brend ambasador Kije

LeBron James, jedan od najboljih košarkaša u istoriji NBA, koji se može pohvaliti i nadimkom King (Kralj) postao je novi brend ambasador Kije. Ovaj košarkaš, inače Najkova dugogodišnja ikona, ima dve titule prvaka NBA lige i dve olimpijske zlatne medalje, desetostruki je učesnik NBA ol-star utakmica i dobitnik je brojnih priznanja za svoje košarkaško umeće.

U svojoj jedanaestogodišnjoj NBA karijeri je po podacima Forbesa zaradio više od 450 miliona dolara. Može sebi da priušti automobil koji god poželi, ali je njegov najnoviji izbor luksuzna limuzina “kia K900”.

Vozio sam “K900” i oduševila me još pre nego što sam ušao u partnerstvo sa Kijom tako da sam zaista uzbuđen što ću postati Kijin prvi luksuzni ambasador, rekao je LeBron James.

Planetarno poznati košarkaš sasvim sigurno će podići ugled Kijinih vozila. Za samo par meseci od dolaska na tržište već su uspeli da prodaju 1.106 primeraka “K900”.

“K900” vozačima u SAD, gde se zasad jedino prodaje, pruža mogućnost izbora V6 ili V8 motora, osmostepeni automatski menjač i prestižnu unutrašnjost s drvenim i kožnim dodacima. Cene vozila u SAD počinju od 60 hiljada dolara (oko 47 hiljada evra).

Pored LeBrona Jamesa sportski ambasadori korejskog giganta su još jedna NBA zvezda – Blake Griffin, teniser Rafael Nadal i profesionalna golferica Michelle Wie.

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring