Auto magazin

Košarkaš LeBron James novi sportski ambasador Kije

Košarkaš LeBron James novi sportski ambasador Kije
23.10.2014.
"Kija K900" vrednija od novca

LeBron James, jedan od najboljih košarkaša u istoriji NBA, koji se može pohvaliti i nadimkom King (Kralj) postao je novi brend ambasador Kije

LeBron James, jedan od najboljih košarkaša u istoriji NBA, koji se može pohvaliti i nadimkom King (Kralj) postao je novi brend ambasador Kije. Ovaj košarkaš, inače Najkova dugogodišnja ikona, ima dve titule prvaka NBA lige i dve olimpijske zlatne medalje, desetostruki je učesnik NBA ol-star utakmica i dobitnik je brojnih priznanja za svoje košarkaško umeće.

U svojoj jedanaestogodišnjoj NBA karijeri je po podacima Forbesa zaradio više od 450 miliona dolara. Može sebi da priušti automobil koji god poželi, ali je njegov najnoviji izbor luksuzna limuzina “kia K900”.

Vozio sam “K900” i oduševila me još pre nego što sam ušao u partnerstvo sa Kijom tako da sam zaista uzbuđen što ću postati Kijin prvi luksuzni ambasador, rekao je LeBron James.

Planetarno poznati košarkaš sasvim sigurno će podići ugled Kijinih vozila. Za samo par meseci od dolaska na tržište već su uspeli da prodaju 1.106 primeraka “K900”.

“K900” vozačima u SAD, gde se zasad jedino prodaje, pruža mogućnost izbora V6 ili V8 motora, osmostepeni automatski menjač i prestižnu unutrašnjost s drvenim i kožnim dodacima. Cene vozila u SAD počinju od 60 hiljada dolara (oko 47 hiljada evra).

Pored LeBrona Jamesa sportski ambasadori korejskog giganta su još jedna NBA zvezda – Blake Griffin, teniser Rafael Nadal i profesionalna golferica Michelle Wie.

Komentari

Pogledajte ostale tekstove iz kategorije: Svet

Slični tekstovi

Bez komentara

Tekst bez komentara

Ovaj tekst je bez komentara, da li želite da postavite prvi?

Napišite komentar

Napišite komentar

<

Komentari

Novi broj Auto magazina!

vaši Komentari

Na šta liči Volvo! Kao da je kineski auto, a ne jedan od stubova skandinavoskog [...]

Škodina maska [...]

Kvalitetan auto, ali nije po ukusu evropljana. Biće zanimiljivo videti da li će postići uspeh [...]

Performanse, luksuz, motor i dopusnka oprema su Mercedes. Izlged nije. Na šta liči prednja maska [...]

Škoda se pokazala kao veoma kvalitetna kompanija i možda je prevazišala matičnu folksvagen grupu. Novi [...]

Ne može se reći da je Jugo bio dobar automobil, ali nije bio ni loš. [...]