Oktobarski broj Auto magazina na kioscima!

Novi, oktobarski broj Auto magazina već je na kioscima širom Srbije

Auto magazin_previewZnate li koji su novi automobili u Srbiji najjeftiniji? Prosečni srpski kupac automobila često je, pritisnut besparicom, okrenut polovnim i zastarelim modelima. Novinari Auto magazina istraživali su koje nove automobile možete kupiti za manje od 10.000 evra, što kupcima omogućava brojne pogodnosti: sigurniju vožnju, jeftinije održavanje, manje otrovnih gasova, udobnost, garancije na održavanje i pomoć na putu. To su samo neke od prednosti koje imaju kupci novih vozila, pa pre nego što se odlučite za avanturu sa “polovnjacima” razmislite o izboru 11 najjeftinijih autombila u našim salonima.

Za novi broj Auto magazina pripremili smo vam zanimljive testove. Kao i uvek, napravili smo pravu selekciju – od prestižnog “audija A5 2,0 TDi kvatro”, preko dostupnog Sitroenovog “elizea”, do “kije prosid” i “tojote auris hibrid HSD”.  Ljubitelje brzine zanimaće test “BMW i8”, prvog električnog super automobila sa 362 KS. Za ljubitelje terenskih automobila, sa naslovne strane smeši se slika našeg novinara na test vožnji u Italiji…

Naši novinari vozili su i dva automobila potpuno suprotnih karakteristika: novi, maleni “tvingo” i prestižne “jaguare”. Bili smo na sajmu automobila u Parizu, ali i na sajmu kamiona u Hanoveru; zanimljiv tekst nastao je i u Beogradu, gde smo testirali  “dva točka” – Harlijev “strit 750”. I još mnogo zanimljivih tekstova očekuje  u oktobarskom broju Auto magazina, koji je već kod vašeg prodavca novina!

I ne zaboravite: Auto magazin po novoj, nižoj ceni od samo 99 dinara!

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring