Lamborghini 88 Tauri telefon od $6000

Samo za odabrane
Ovaj telefon svakako neće biti nešto što ćete često viđati. "Lamborgini 88 tauri" je napravljen u svega 1947 primeraka za one najbogatije

Ovaj telefon svakako neće biti nešto što ćete često viđati. “Lamborgini 88 tauri” je napravljen u svega 1947 primeraka za one najbogatije.

Auto magazin Lamborghini mobilni telefon 34

Može se porediti sa proizvodima Porše dizajna u smislu da ih nije napravio baš proizvođač automobila, već ćerka firma. Tako je i sa ovim telefonom. Proizvod je firme Tonino Lamborgini, ćerke firme koju je osnovao jedan od sinova čuvenog Feruća Lamborginija.

Auto magazin Lamborghini mobilni telefon 36

Zašto baš u 1947 primeraka? Zato što je to godina rođenja osnivača firme. Telefon je napravljen na Android platformi a njegove karakteristike nisu specijalno bolje od prosečnog modela iz više klase.

Auto magazin Lamborghini mobilni telefon 38

Ipak, ono što ga odvaja od drugih su materijali od kojih je napravljen – koža i kvalitetan čelik. Displej je dijagonale pet inča rezolucije 1920×1080 piksela, sa Kvalkomovim kvad-kod “801” procesorom.

Auto magazin Lamborghini mobilni telefon 33

Pozadi je kamera rezolucije 20 megapiksela a prednja ima osam. Tu je i 3 GB RAM memorije, kao i 64 GB interne. Baterija je kapaciteta 3.400 mAh.

Auto magazin Lamborghini mobilni telefon 37

Komentari

POSTAVITE ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Povezani postovi

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

Dacia Spring