Land Rover Defender Kahn Design & CTC

Proizvođač kamiona iz Čelsija (Chelsea Truck Company - CTC) i poznata kompanija za modifikacije serisjkih modela u vanserijske primerke, Kan Dizajn, kreirali su specijalnu verziju "lend rover difendera"

Proizvođač kamiona iz Čelsija (Chelsea Truck Company – CTC) i poznata kompanija za modifikacije serisjkih modela u vanserijske primerke, Kan Dizajn, kreirali su specijalnu verziju “lend rover difendera”.

Auto magazin Land Rover Kahn Design 1

Ovaj terenac nikada nije bio poznat po luksuzu već kao auto koji može da se izbori i sa najtežim preprekama na putu i van njega. Ovaj put, pred nama je “difender” koji se može nazvati glamurozno luksuznim.

Auto magazin Land Rover Kahn Design 3

Kao osnova za sređivanje poslužio je produženi “difender 2,2 TDCI XS 110 vajd trek”, koji, kako mu i oznaka kaže, ima proširen trag točkova. Najveće izmene u pogledu glamura ogledaju se pre svega u unutrašnjosti sa specijalnim sportskim sedištima koja dobro drže telo u slučaju prelaska preko teških prepreka sa velikim nagibima karoserije. Kompletna komandna tabla je presvučena kožom, uključujući i senilo instrumenata sa elegantnim štepom.

Auto magazin Land Rover Kahn Design 4

Spoljašnjost je takođe izmenjena sa mnogobrojnim nestandardnim panelima i dodacima. Pokreće ga 2,2 litarski turbo-dizel od 122 konjske snage. Cena ovakvog “difendera” iznosi 72.875 britanskih funti, odnosno oko 91.510 evra.

Auto magazin Land Rover Kahn Design 7

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring