Letnje akcije za Suzukijeve automobile i motocikle

Tokom leta "suzuki vitaru" možete nabaviti već od 13.290 evra, "s-kros" od 11.990, a "svift" od 8.990 evra. I motocikli su dobili akcijske cene: startna za popularni "v-storm" iznosi 6.990 evra. U ponudi su sve vrste finansiranja kupovine

Nova “suzuki vitara” u leto “ulazi” sa početnom cenom od 13.290 evra sa PDV-om i to za varijantu sa 1,6-litarskim motorom od 120 KS i bogatim “komfor” paketom opreme.

Inače, kupci zainteresovani za “vitaru” mogu da biraju između četiri nivoa opreme, petostepenog i šestostepenog manuelnog ili šestostepenog automatskog menjača, benzinskog ili dizel motora, kao i pogona na dva ili četiri točka.

Akcijsku cenu ima i “s-kros”, pa verzija sa 1,6-litarskim benzinskim motorom od 120 KS i baznim nivoom opreme košta 11.990 evra sa PDV-om.

auto magazin magazinauto.com suzuki letnja akcija

Početna cena malog hečbeka “svift” sa motorom od 94 KS i “GA” paketom opreme trenutno je 8.990 evra sa PDV-om. Pomenuta vozila se nude sa skladišta, pa je isporuka odmah po okončanju finansijskih formalnosti.

Letnja ponuda obuhvata i odličan asortiman motocikala po specijalnim, sniženim cenama. Recimo, startna cena za jedan od najtraženijih modela “v-strom” je 6.990 evra sa PDV-om, a važi za verziju “650 A”.

Motocikli se mogu nabaviti i na trogodišnji lizing aranžman uz učešće od 30 odsto, a za pomenuti model mesečna rata iznosi 130 evra.

auto magazin magazinauto.com suzuki letnja akcija

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring