MAN isporučio 32 tegljača kompaniji RALU Srbija

Kompanija Ralu Srbija nabavila je 32 tegljača "MAN TGX" najnovije generacije. Obnova voznog parka je usledila već nakon četiri godine

Kompaniji Ralu (RALU) Srbija uručena su 32 nova “MAN TGX” tegljača ekološke klase Euro 6, na svečanoj primopredaji održanoj u prostorijama MAN Importer Srbija.

Ralu Grupa kupila je ukupno 90 najmodernijih tegljača ukupne vrednosti 6,5 miliona evra, što ujedno predstavlja jednu od najvećih transakcija ovog tipa u regionu. Veći deo voznog parka obnovljen je nakon samo četiri godine, po uzoru na najviše evropske standarde upravljanja voznim parkovima.

Na ovaj način je obnovljena većina flote u kompaniji, a broj tegljača specijalizovanih za prevoz robe u smrznutom (-25 stepeni celzijusovih) i svežem režimu (0-8 stepeni) u Srbiji sada iznosi ukupno 55, dok cela Grupa ima gotovo 190 tegljača.

Man tegljac sa prikolicom

Inače, “MAN TGX” vozila predstavljaju posljednju seriju MAN tegljača. Opremljeni su sofisticiranim i najmodernijim uređajima za komunikaciju i praćenje radnih parametara vozila, stanja i temperature robe u realnom vremenu, a povezani su i satelitskim sistemom za praćenje.

Ujedno, ova vozila zadovoljavaju zahtevna ograničenja za smanjenje štetne emisije gasova i istovremeno pružaju duži životni vek vozila.

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring