Auto magazin

Marketing

Auto magazin na internetu

Auto Magazin Online (magazinauto.com) jedan je od vodećih automobilskih internet sajtova, i jedan od najposećenijih u Srbiji i regionu. Dnevno sajt Auto magazina poseti nekoliko hiljada korisnika, i taj broj se stalno povećava. Naš sajt jedan je od pionira interneta u Srbiji, jer je bio jedan od retkih uopšte, a prvi specijalizovani sajt posvećen automobilizmu. Kao jedan od vodećih domaćih automobilskih magazina, redakcija AM želi da vam predloži početak marketinške saradnje na internet sajtu. Internet sajt Auto magazina obuhvata ciljnu grupu koju čine mladi, obrazovani,  i potrošački orijentisani ljudi. Naši stalni oglašivači su praktično sve automobilske kompanije koje rade na tržištu Srbije (Kia, Škoda, Mercedes, Jeep, Audi, VW, Toyota, Ford, Audi, Suzuki, i tako dalje), zatim proizvođača opreme (Pirelli, Bosch), do partnera kakvi su Michelin, Greenet, Pneumaster, Federal Mogul i mnoge druge renomirane marke.

Marketing na Auto magazin online

Komercijalna orijentacija sajta ogleda se u razvijenim mogućnostima za on-line marketing aktivnosti. U odnosu troškova kampanje i postignutih rezultata, reklamiranje na našem sajtu pruža veliku efikasnost i ekonomičnost. Bez obzira na to da li želite da promovišete neki svoj proizvod ili da privučete neke od naših posetilaca na vaš internet sajt, možete očekivati najbolje rezultate u oblasti interneta, kao i najbolji odnos uloženog novca i efekata. Raznovrsnost sadržaja naših web-stranica na kojima se možete oglašavati predstavlja pravu mogućnost za usmeravanje reklamnih kampanja ka specifičnim ciljnim grupama koje najviše odgovaraju vašim željama.

Zašto marketing na internetu?

Reklamiranje na internetu znači non-stop dostupnost i vidljivost  24 sata dnevno, 365 dana godišnje, bez geografskih granica! Ulaganje u reklamu na internetu predstavlja investiciju visoke ekonomičnosti. Reklama na internetu je finansijski mnogo povoljnija od reklama na ostalim elektronskim medijima (TV, radio). Najbolji raspored reklamnih banera omogućava vam odličnu poziciju, sa optimalnim brojem reklamnih sadržaja, kako bi efekat bio što veći. Internet reklama ima veliku efikasnost zbog načina na koji se plasira, jer je reklama u obliku banera stalno  prisutna pred očima posetilaca internet strane na najuočljivijoj poziciji. Specifičan deo internet korisnika jesu ljudi na rukovodećim pozicijama (decision makers) u svojim preduzećima. Oni, između ostalog, internet permanentno koriste i kao mesto za pronalaženje informacija o svojim novim potencijalnim partnerima, kao i o konkurenciji.

Pozicije i cenovnik

Auto-magazin-online_cenovnik-reklamnih-banera

Pozicije i cene reklamnih banera: Klikni za uvećanje

Pozicije

Baner 1 centralni baner

Baner 2 veliki baner

Baner 3 bočni baner

Baner 4 bočni baner

Baner 5 pop up baner

Baner 6 side baner (brending)

cene/mesec dana

500

450

400

350

400

600
Minimalni period postavljanja banera (reklamiranja) je mesec dana.
Ukoliko ste zainteresovani za reklamiranje u dužem vremenskom intervalu od 30 dana, odobravamo posebne popuste.
Odobravamo agencijski rabat od 15% do 20%.
Izrada statičnih banera je besplatna za period reklamiranja od 30 dana.
U cene nije uračunat porez na promet.
Napomena: primenjuje se prodajni kurs poslovne banke Auto Magazin Group (Banca Intesa)

Baner na poziciji 1: dimenzije 1010 x 80 piksela
Baner na poziciji 2: dimenzije 468 x 60 piksela
Baneri na poziciji 3 i 4: dimenzije 300 x 250 piksela
Pop up baner: dimenzije 500 x 300 piksela (moguće su i druge dimenzije)
Brending: dva bočna banera dimenzija po zahtevu

 Kontakt: redakcija@magazinauto.com

Novi broj Auto magazina na kioscima!

prelistaj

Auto magazin na twitteru

vaši Komentari

Nova generacija Vivara, sa kapacitetom vuče do 2500 kg ostaviće konkurenciju iza sebe. [...]

Opel ima najbolje kombija. Vivaro je odlično rešenje za kako za prevoz putnika tako i [...]

Ovo bi moglo biti odlično. [...]

Zanimljivo! [...]

Super ideja. [...]

Zanimljivo [...]

preuzmite auto magazin za android

Translate magazinauto.com

Preuzmite Auto magazin za android

Translate »