Mazda CX-5 G165 Challenge od 23.900 evra na testu Auto magazina

1

Prava poslastica za sve one koji vole da kupe auto na specijalnim akcijama tokom kojih se štedi mnogio novca a dobija dosta opreme, stiže iz Mazde.

U toku je ponuda koja nas po ceni od 23.900 evra podseća na period od pre nekoliko godina, kada je za ovaj novac mogao da se kupi SUV sa lepom opremom. Sada je to ponovo moguće.

Auto magazin Srbija test Mazda CX-5 G165 ChallengeMazda CX-5 G165 Challenge pod haubom ima atmosferski benzinski motor sa 165 konjskih snaga. Ne dozvolite da vas ova informacija pokoleba.

Ne samo da ima dovoljno snage za žustru vožnju po gradu i na magistrali, već se lepo ponaša i pri visokim putnim brzinama.

Auto magazin Srbija test Mazda CX-5 G165 ChallengeŠto je najvažnije, dvolitarski benzinac uopšte nije veliki potrošač… Pogon je, naravno, prednji, dok za 4×4 ipak treba izdvojiti više novca, baš kao i za automatski menjač.

Šta sve za 23.900 evra dobijate i kakva su nam iskustva u vožnji ove Mazde, pročitajte u detaljnom testu u aktuelnom izdanju Auto magazina, koje je na kioscima širom zemlje.

Auto magazin Srbija test Mazda CX-5 G165 Challenge

3 KOMENTARA

    • Dobar dan, Auto magazin može da se kupi na svim većim kioscima, kao i na kioscima velikih trgovinskih lanaca. Na žalost, nema ga na malim privatnim kioscima i u samostalnim trgovinskim radnjama.
      Hvala na interesovanju!

      • Mogu li dobiti tekst na mail u kojem ste testitali akcijsku mazdu cx5 u chelenge paketu opreme. U Bajinoj Basti ne moze da se kupi vas casopis. Vase testove izrazito cenim jer su realni i pre svega nezavisni!!! Unapred zahvalan, Dragan Gabic.

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring
Prijavite se na Newsletter Auto magazina

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring