Mazda produžila garanciju!

Mazda je u Evropi od 1. aprila 2023. za sva nova vozila završila proces uvođenja šestogodišnje garancije. Ona važi do maksimalno 150.000 kilometara, odnosno šta god prvo nastupi.

Ovaj program produžene garancije pokrenut je u prvoj polovini 2022. godine u Austriji i Nemačkoj.

Holandija, Poljska, Španija i kompletna Mazda Selected Markets Group uključujući Albaniju, Bosnu i Hercegovinu, Bugarsku, Hrvatsku, Kipar, Češku Republiku, Grčku, Mađarsku, Republiku Irsku, Maltu, Moldaviju, Crnu Goru, Severnu Makedoniju, Portugal, Rumuniju, Srbiju, Slovačku i Sloveniju, produženu garanciju su dobili u septembru 2022.

Mazda u Belgiji je primenila šestogodišnju garanciju u decembru 2022, a zatim Francuska i Švajcarska u januaru 2023.

Kada je Mazda Motor Italia 1. aprila pokrenula šestogodišnju garanciju, uvođenje na 28 tržišta širom Evrope je završeno.

Test Mazda CX-60

Mazdina šestogodišnja garancija na novi automobil pokriva sve materijalne i proizvodne greške i preuzima troškove popravke ili zamene zahvaćenih komponenti. Samo delovi koji se habaju su isključeni.

Kao i druge garancije proizvođača, šestogodišnja garancija za novi automobil je besplatna. Prilikom preprodaje vozila u garantnom roku, garancija će važiti za sledećeg vlasnika za preostalo vreme garancije ili kilometražu.

Mazdine garancije za novi automobil i mobilnost su dopunjene dvanaestogodišnjom garancijom protiv korozije u smislu peroforacije i trogodišnjom garancijom na boju i površinsku koroziju. Za potpuno električna vozila (BEV) i plug-in hibridna električna vozila (PHEV), kompanija daje osmogodišnju garanciju na visokonaponsku bateriju do 160.000 kilometara.

Test Mazda MX-5

1 KOMENTAR

  1. Moja Mazda 2.2 175D AT, Revolution too, kupljena pre 5 i po godina, nova u Dipem-u se toliko puta pomvarila, Usisna grana na 67000, Vakum pumpa na 10500, bregasta na 107000, usisana grana na 136000, racva hladnjaka na 123000, obe viljuske na 105k i na 125k
    Motorcic retrovizora, 6 (šest) puta desni i 4 puta levi, senzor pritiska motora na 138k itd itd… Kakva crna garancija…

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring