Auto magazin

Očuvajte svoj automobil uz kvalitetno gorivo

Očuvajte svoj automobil uz kvalitetno gorivo
28.04.2023.

Opšte je poznato da je kvalitet goriva jedna od ključnih stavki za dobar rad motora. Koristeći kvalitetno, čisto gorivo obezbeđujemo pouzdaniji i sigurniji rad motora

Vrhunski aditivi

Rešenje potencijalnih problema koji se mogu javiti usled lošeg kvaliteta goriva, kao i dugoročno očuvanje motora možete obezbediti korišćenjem visokokvalitetnog aditiviranog goriva, koje će omogućiti efikasniji rad motora, poboljšati performanse, ali i pozitivno uticati na njegovu ispravnost i dugovečnost. Neminovno je da će to doprineti da uvek sednete u pouzdan i siguran automobil, čiji će motor uvek biti na nivou zadatka.

Na tržištu Srbije, na više od 300 benzinskih stanica NIS-a dostupno je G-Drive gorivo, koje se proizvodi u Rafineriji nafte Pančevo, modernizovanoj za proizvodnju goriva po najvišim evropskim standardima. Ovo visokokvalitetno aditivirano gorivo sadrži aktivne komponente poslednje generacije koje mogu potpomoći dodatnoj snazi vašeg automobila, boljem ubrzanju, ali i profesionalnoj zaštiti motora.

Strogi testovi

Testovi su pokazali da upravo čistoća G-Drive goriva, način prerade i najmoderniji kompleks aditiva koji se nalazi u ovom gorivu utiče na poboljšanje dinamičkih karakteristika vozila, što omogućava snažnije ubrzanje pri visokim brzinama. Visoka oktanska vrednost i smanjenje koeficijenta trenja utiču na povećanje obrtnog momenta u širokom spektru broja obrtaja u minuti, zahvaljujući čemu vožnja po terenima sa velikim nagibom može biti značajno lakša. Rezultati testiranja Milbrook Proving Ground-a, jednog od najvećih centara za testiranje vozila u Engleskoj, potvrdili su poboljšane performanse G-Drive 100 u poređenju sa standardnim Evro BMB 95 benzinom. U NIS-ovim modernizovanim laboratorijama se svake godine obavlja više od 180.000 analiza kvaliteta goriva kroz više od 400 različitih ispitnih metoda.

Povećana snaga

G-Drive gorivo poseduje jedinstvenu termo stabilnu komponentu goriva koja kao modifikator trenja stvara zaštitni sloj između klipa i cilindra u motoru. Na ovaj način se značajno snižava koeficijent trenja, a posledično ima uticaj i na unapređenje dinamike motora i povećanje njegove snage. Kod G-Drive 100 benzina sinergija 100 oktana čiste snage i aktivnih aditiva za čišćenje i podmazivanje motora nudi dodatnu snagu za uzbudljiviju vožnju. U ovom gorivu možete prepoznati pouzdanog partnera za vaš motor.

Sačuvajte i motor i kućni budžet

Jedno je sigurno – pri prvom susretu sa G-Drive gorivom zaboravićete na ranije korišćena goriva. G-Drive, gorivo visokog kvaliteta, možete pronaći na više od 300 NIS Petrol ili Gazprom benzinskih stanica. Na G-Drive benzin i dizel očekuje vas i dodatni popust, i to čak do 6 dinara po litru, uz program lojalnosti „Sa nama na putu“. Ukoliko već niste, testirajte G-Drive i uverite se u kvalitet i performanse ovog goriva.

Komentari

Pogledajte ostale tekstove iz kategorije: Aktuelno Najnovije

Slični tekstovi

Bez komentara

Tekst bez komentara

Ovaj tekst je bez komentara, da li želite da postavite prvi?

Napišite komentar

Napišite komentar

<

Komentari

Novi broj Auto magazina!

vaši Komentari

Super je auto, samo malo moze da predje [...]

Čuveni italijanski dizajn iz prošlog veka kockastih vozila. Iako naspram današnjih dizajna deluju staro i [...]

Ovo je jedno od onih vozila koja osim vrhunskih performasi sa lakoćom nosi svoj šarm, [...]

Bolji je Opel Grandland 2.0 d 2019 g. [...]

Kinezi imaju čudna imena kao i čudan izgled svojih vozila, ali ih to ne sprečava [...]

Prava umetnost je dizajnirati karavan, koji je po definiciji robusno i gabaritno vozilo, da izgleda [...]