Mercedes GLE Coupe

Mercedes je konačno doskočio BMW-u i konstruisao konkurenta kupe-SUV modelu "X6". Pojavom novog "mercedesa GLE", BMW više nije jedini koji ima ovakvu vrstu vozila u svojoj ponudi

Mercedes je konačno doskočio BMW-u i konstruisao konkurenta kupe-SUV modelu “X6”. Pojavom novog “mercedesa GLE”, BMW više nije jedini koji ima ovakvu vrstu vozila u svojoj ponudi.

Auto magazin Mercedes GLE 3

Mercedes je “GLE” dizajnirao tako da se vizuelno poistovećuje sa drugim modelima. Tako, na primer, zadnji kraj najviše podseća na “S klasu kupe”.

Auto magazin Mercedes GLE 6

Za atraktivan dizajn u velikoj meri su zaslužni i ogromni točkovi. Primera radi, “dvadesetice” su standard a opciono se mogu poručiti felne prečnika 21 i 22 inča.

Auto magazin Mercedes GLE 7

Ermatik (Airmatic) vazdušno oslanjanje je takođe na spisku opreme koje podrazumeva i adaptivne amortizere sa automatskim spuštanjem vozila pri visokim brzinama.

Auto magazin Mercedes GLE 4

Ovakvo oslanjanje je standard na modelu “GLE 450 AMG”, koji se isporučuje sa devetostepenim automatskim menjačem. Pokreće ga V6 motor sa duplim turbom od 367 konjskih snaga i 520 njutn-metara maksimalnog obrtnog momenta.

Auto magazin Mercedes GLE 5

U ponudi će biti “GLE 350d firmatik” (GLE 350d 4MATIC) sa 258 “konja”, kao i V6 benzinac “GLE 400 frimatik” sa dvostrukim trubom i 333 KS.

Auto magazin Mercedes GLE 1

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring