Mercedes Marco Polo

Luksuzno kampovanje
Mercedes je predstavio luksuznu nadgradnju "V klase" u vidu kampera pod nazivom "marko polo". Osim praktičnosti, odlika ovog kampera je velika doza luksuza sa materijalima pozajmljenim iz jahting društva

Mercedes je predstavio luksuznu nadgradnju “V klase” u vidu kampera pod nazivom “marko polo”. Osim praktičnosti, odlika ovog kampera je velika doza luksuza sa materijalima pozajmljenim iz jahting društva.

Prednost ovog kampera u odnosu na ostale su kompaktne spoljašnje dimenzije “V klase” ali i to što je u pitanju potpuno novi model. Na karoseriji nije bilo velikih izmena osim onih koje su neophodne prilagođavanji infrastrukturi kampova.

Auto magazin Mercedes Marco Polo 2

U kabini je već druga priča, tako da se “mercedes marko polo” dosta razlikuje od ostalih članova familije. Dizajnerski stil je preuzet sa jahti, tako da pod obložen drvetom, a tapacirung može da bude od kože ili tkanine. Ambijentalno osvetljenje je u LED tehnologiji.

S obzirom da je ovo pravi kamper, opremljen je frižiderom, sudoperom i malim šporetom sa dve gasne ringle. Tu je i mali WC i sklopivi centralni sto sa francuskim ležajem punih dimenzija koji se takođe sklapa uz pomoć elektrike, pritiskom na dugme.

Auto magazin Mercedes Marco Polo 1

Izbor motora je sveden na četvorocilindrične agregate. Najslabiji je “200 CDI” sa 136 KS, dok “220 CDI” raspolaže sa 163 KS. Ukoliko to nije dovoljno, u ponudi su i verzije sa 190, odnosno 204 KS.

Prodaja “mercedesa marko polo” počinje 29. jula u Nemačkoj. Podaci o ceni nisu navedeni.

Komentari

POSTAVITE ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Povezani postovi

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

Dacia Spring