Mercedesi AMG C63 i C63 T fabrički sa Dunlop gumama

Novi Mercedesovi modeli "AMG C63" i "C63 T" imaju fabrički montirane Danlopove pneumatike "Sport Maxx RT" koji su rezultat zajedničkih razvojnih napora i specijalno su prilagođeni zahtevima ovih vozila visokih performansi.

Novi Mercedesovi modeli “AMG C63” i “C63 T” imaju fabrički montirane Danlopove pneumatike “Sport Maxx RT” koji su rezultat zajedničkih razvojnih napora i specijalno su prilagođeni zahtevima ovih vozila visokih performansi.

Pri razvoju pneumatika “Sport Maxx RT”, Danlop je koristio svoje iskustvo iz moto sporta i izradio specijalnu konstrukciju koja omogućava optimalnu ravnotežu između prednje i zadnje osovine i time obezbedio čvrsto prijanjanje, kako na suvoj, tako i na mokroj podlozi.

Uz to pneumatici obezbeđuju efikasno kočenje, kao i precizno i stabilno upravljanje vozila. Sve navedene karakteristike omogućavaju sigurnu vožnju sa motorima od čak 476 konjskih snaga.

auto magazin dunlop tires mercedes amg auto gume srbija

Pneumatik “Danlop Sport Maxx RT” za prednju osovinu izrađen je u dimenziji 245/35 ZR19 (93Y) XL, a za zadnju osovinu u dimenziji 265/35 ZR19 (98Y) XL.

Danlop već više godina uspešno sarađuje sa Mercedesom, u tom periodu je razvio pneumatike i za druge AMG modele kao što su “A45”, “CLA45” i “G63”.

Osim toga, Danlop sarađuje i sa AMG Customer Sports, a od početka sezone 2014. je i zvanični partner AMG Driving Academy za pneumatike.

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring