Mesto u redu za Lamborghini Sian košta skoro 4 miliona evra

Nije retko da super-automobili koštaju i po nekoliko miliona evra ali je impozantna činjenica da mesto na listi čekanja za novi Lamborghini Sian takođe košta milione.

Sudeći po oglasu koji smo pronašli na mobile.de, auto će biti isporučen u junu (ako okolnosti dozvole) a sve što kupac treba da uradi je da plati 3.772.300 evra i da čeka.

Auto-magazin-Srbija-lamborghini-sianLamborghini Sian FKP 37 će biti proizveden u samo 63 primerka u čast Ferdinanda K. Piha koji je rođen 1937. godine. Svaki od njih je imao početnu cenu od preko dva miliona evra. Namerno kažemo imao, jer je kompletna proizvodnja rasprodata.

Auto-magazin-Srbija-lamborghini-sianLamborghini Sian je najsnažniji serijski Lambo. Predstavljen je jesenas na poslednjem Salonu automobila u Frankfurtu. Konstruisan je na zajedničkoj platformi sa Aventadorom a pokreće ga atmosferski 6,5 litarski V12 motor u kombinaciji sa elektro-motorom od 34 konjske snage ugrađenim u menjač.

Auto-magazin-Srbija-lamborghini-sianUkupna snaga sistema je 819 konja a do stotke stiže za 2,8 sekundi. Maksimalna brzina mu je 350 km/h. Zanimljivo je i to da će u potpunosti moći da ide samo na struju tokom uparkiravanja i isparkiravanja.

Auto-magazin-Srbija-lamborghini-sianAuto-magazin-Srbija-lamborghini-sian

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring