MG Motor otvorio prvi salon u Beogradu

U prisustvu brojnih gostiju, poslovnih partnera ali i prvih vlasnika automobila nove marke na našem tržištu, 30. maja u novobeogradskom naselju Bežanijska kosa, na adresi Stopićeva 8, zvanično je otvoren izložbeno-prodajni salon MG Motor Srbija. Salon su simboličnim presecanjem crvene trake otvorili Slavc Habič, direktor Grand Motorsa (u čijem sastavu posluje brend MG Motor Srbija) i Srđan Đoković, brend menadžer MG Motor Srbija.

MG Motor Salon

Prvi MG salon u Srbiji se nalazi u sklopu novoizgrađenog poslovnog objekta na perspektivnoj lokaciji – u neposrednoj blizini autoputa, u delu u kojem niče moderan poslovno-stambeni kompleks. Salon se prostire na 313 kvadratnih metara i njemu je izloženo sedam automobila iz game najpopularnijih MG modela. Potencijalnim kupcima se pruža mogućnost da komforno razgledaju vozila, dobiju detaljne tehničke, prodajne i informacije o različitim mogućnostima finansiranja, ali i da odmah kratko provozaju neke od registrovanih MG modela.

MG Motor Salon

Za razliku od većine automobila koji se na našem tržištu nude uz višemesečno čekanje na isporuku, većina MG modela se može preuzeti odmah po okončanju finansijskih formalnosti, dok vozila kojih trenutno nema na lageru stižu u kratkom roku.

MG se prvi put pojavio u Srbiji prošlog proleća, na tradicionalnoj beogradskoj izložbi automobila i brzo stekao prve kupce – do sada ih je više od 60 i svi su jednoglasni da im je izbor novog brenda bio višestruko dobra odluka.

MG Motor Salon

MG automobili se u Srbiji prodaju sa sedmogodišnjom garancijom, a mogu se servisirati u Grand Motorsovoj servisnoj mreži – na Novom Beogradu, u Novom Sadu i Nišu. Ako se u obzir uzmu tradicija, moderna tehnička rešenja, kvalitet i ukupne performanse, svrstavaju se među cenovno najatraktivnija vozila na našem tržištu. Nude se po promotivnim cenama i bez doplate za široku paletu metalik boja.

MG Motor Salon

Među njima se ističe sasvim novi MG4, model C segmenta sa potpuno električnim pogonom. Nudi se u dve varijante motora 125 i 150 kW (170 i 204 KS), s dve baterije – od 51 i 64 kWh, u tri varijante opreme (Standard, Comfort i najbogatijoj Luxury).

MG Motor Salon

Baterije se do 80% kapaciteta pune za 35-40 minuta na brzom DC punjaču. MG je posebno ponosan što je MG4 u svim varijantama opreme dobio maksimalnih pet zvezdica na renomiranom Euro NCAP testu bezbednosne provere novih automobila.

Model – EHS PHEV je kod nas predstavljen s benzinskim motorom od 1,5 litra + elektromotorom od 16,6 kW ukupne snage 258 „konja“. Prodaje se s paketima opreme Comfort i Luxury.

MG Motor Salon

HS, najprodavanji model automobil u Velikoj Britaniji u januaru 2023 – 3.481 isporučenih vozila – našim kupcima se nudi s turbo-benzinskim motorom od 1,5 litara (162 KS) i ručnim ili automatskim menjačima, takođe s dve varijante opreme – Comfort i Luxury.

MG Motor Salon

Model ZS, već dokazan i proveren automobil koji se kod nas prodaje od oktobra 2022. godine, raspoloživ je s paketima opreme Standard, Comfort i Luxury, s benzinskim atmosferskim motorom od 1,5 litara sa 106 KS i turbo benzinskim agregatom 1,0 (111 KS). Kupci mogu da biraju ručni ili automatski menjač.

MG Motor Salon

U prvom MG salonu u Srbiji je i Marvel R – još jedan model s potpuno električnim pogonom. To je trenutno najluksuzniji MG automobil namenjen visokozahtevnim kupcima prefinjenog senzibilteta.

MG Motor Salon

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring