Auto magazin

Drive.Go: plaćanje goriva bez odlaska na kasu

Drive.Go: plaćanje goriva bez odlaska na kasu
30.05.2023.
Brzo i sigurno

Kako bi potrošačima olakšala kupovinu goriva na NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama, kompanija NIS lansirala je jedinstvenu Drive.Go aplikaciju za plaćanje goriva putem mobilnog telefona, bez odlaska na kasu. Potrošači su prepoznali sve prednosti ove inovativne usluge NIS-a, pa je tako u poslednje dve godine, od kada je i dostupna potrošačima, Drive.Go aplikaciju preuzelo više od 250.000 korisnika.

Pored toga što predstavlja brz i siguran način plaćanja goriva, Drive.Go mobilna aplikacija je i vrlo jednostavna za upotrebu. Sve što je potrebno kako bi vozači uživali u svim funkcionalnosti mobilne aplikacije naše najveće naftne kompanije jeste da je instaliraju pre posete benzinskoj stanici,  dok je samu registraciju naloga,  uključujući i podatke o bankovnoj kartici,  moguće  izvršiti u svega par „klikova“, i to samo prilikom prvog korišćenja aplikacije.

Nakon registracije naloga, prilikom dolaska na neku od NIS Petrol ili GAZPROM benzinskih stanica, potrošač aktivira Drive.Go mobilnu aplikaciju prilikom točenja, a pre dopune rezervoara  skenira se QR kod koji se nalazi na samom točionom mestu. Nakon završetka točenja, potrebno je kliknuti na opciju „plati“ u mobilnoj aplikaciji, čime je proces kupovine i plaćanja završen.

Ukoliko potrošač poseduje karticu programa lojalnosti „Sa nama na putu“ može je dodati u Drive.Go aplikaciju kako bi se automatski sakupljali bonus poeni, isto kao i prilikom plaćanja na kasi. Svaku Drive.Go platnu transakciju obrađuje platni proces, u skladu sa PCI DSS sigurnosnim standardima, čime se osigurava zaštita tehničkih i operativnih komponenti sistema koje su uključene u procesuiranje podataka o karticama ili su povezane sa njima. Drugim rečima, sve transakcije plaćanja, kao i podaci o platnim karticama obezbeđeni su i sigurni tokom celog procesa.

Drive.Go aplikacija može se preuzeti na mobilni telefon sa “Google Play”, “Apple Store” ili “Huawei App Gallery”-ja.

Komentari

Pogledajte ostale tekstove iz kategorije: Aktuelno Najnovije

Slični tekstovi

Bez komentara

Tekst bez komentara

Ovaj tekst je bez komentara, da li želite da postavite prvi?

Napišite komentar

Napišite komentar

<

Komentari

Novi broj Auto magazina!

vaši Komentari

Veoma dobar rezultat, jedan od pet nije uote malo. Još kada bi vlade u EU [...]

Super je auto, samo malo moze da predje [...]

Čuveni italijanski dizajn iz prošlog veka kockastih vozila. Iako naspram današnjih dizajna deluju staro i [...]

Ovo je jedno od onih vozila koja osim vrhunskih performasi sa lakoćom nosi svoj šarm, [...]

Bolji je Opel Grandland 2.0 d 2019 g. [...]

Kinezi imaju čudna imena kao i čudan izgled svojih vozila, ali ih to ne sprečava [...]