Mitsubishi L200 stigao u Srbiju

Cena od 26.390 evra
Sve verzije imaju 4x4 pogon, nosivost je povećana u odnosu na prethodnu generaciju, tovarni prostor je duži, a prostora u kabini ima više

Nova generacija Micubišijevog pik-apa “L200” stigao je u Srbiju. Novi model donosi mnogo unapređenja – nove motore od 2,4 litra sa 154 i 181 KS, novi šestostepeni manuelni menjač, kao i poznati automatski petostepeni menjač koji se već ugrađuje u “pajero”.

“L200” sada poseduje i aktivnu kontrolu stabilnosti prikolice, sistem pomoći pri kretanju na uzbrdici, upozorenje o izlasku iz trake, beskontaktni ključ, start-stop sistem, a bogatije opremljene verzije imaju i navigaciju, ekran osetljiv na dodir prečnika sedam inča, kožna sedišta sa grejačima, ksenon farove i automatski dvozonski klima uređaj.

Sve verzije imaju 4×4 pogon, nosivost je povećana u odnosu na prethodnu generaciju, tovarni prostor je duži, a prostora u kabini ima više.

Cena za novi “L200” kreće od 26.390 evra za verziju sa osnovnim “invajt” paketom opreme, slabijim dizelašem i manuelnim menjačem. Ovaj ali i druge Micubiši modele možete videti u novootvorenom salonu u Višnjičkoj 53a u Beogradu.

Komentari

POSTAVITE ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Povezani postovi

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

Dacia Spring