Mini dizel od 17.990 evra

Akcijske cene za "minije" - "kantrimen" se može nabaviti već od 19.990 evra sa PDV-om i to uz finansiranje sa ratom od 199 evra mesečno. "Mini one" sa dizel motorom startuje sa cenom od 17.990 evra

U susret predstojećem beogradskom “Kar šou”, Delta Motors organizuje izložbu Mini automobila u Delta Sitiju u periodu od 27. do 29. januara, odnosno od danas do srede. Izloženo je šest automobila, sa posebnim akcentom na modelu “mini kantrimen” (krosover sa petoro vrata) koji će biti promovisan po specijalnoj ceni od 19.990 evra sa PDV-om. Delta Motors omogućava i specijalne uslove finansiranja za ovaj model sa mesečnom ratom od 199 evra.

[ot-caption title=”Za mini kantrimen je obezbeđeno finansiranje sa mesečnom ratom od 199 evra” url=”http://www.magazinauto.com/wp-content/uploads/2014/01/DSC_9729.jpg”]

Osim toga, izloženi su “mini kantrimen kuper D”, “kantrimen kuper SD ALL4” sa pogonom na sva četiri točka i model “mini one D”, koji je u ponudi sa bogatom opremom po ceni od 17.990 evra. Svim potencijalnim kupcima novih vozila biće predočene i povoljne mogućnosti otkupa korišćenih vozila po principu staro za novo po najpovoljnijim uslovima.

Delta Motors ce produžiti izlaganje najprodavanijeg modela – akcijskog “mini kantrimena” na još četiri dana do nedelje 2. februara a svi zainteresovani će biti u mogućnosti da na licu mesta i testiraju ovaj model.

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring