Auto magazin

Mol deset godina u Srbiji

Mol deset godina u Srbiji
19.12.2013.

“Kao što možete da primetite, mi imamo ambiciozne planove za naše poslovanje u Srbiji. Takođe, nastavićemo da pružamo kvalitet na polju proizvoda i usluga, zato što su potrošači i partneri imperativ za našu kompaniju. I danas i ubuduće naš glavni cilj je zadovoljstvo naših kupaca. Iz tog razloga mi danas nudimo naša premium goriva: EVO dizel i EVO benzin, koja su proizvedena u jednoj od 5 najboljih rafinerija u Evropi. MOL Grupa će nastaviti sa otvaranjem novih benzinskih stanica, bilo kroz sopstvene investicije ili kao franšize”, istakla je generalna direktorka “MOL-a” u Srbiji Bianka Vasilesku.

Potpredsednik maloprodaje „MOL Grupe“ gdin. Laslo Piri iskoristio je priliku da napomene da ova kompanija u Srbiji ima oko 500 zaposlenih. Taj broj će se u budućnosti povećavati, shodno investicijama koje su u planu, jer je tržište Srbije ocenjeno kao veoma perspektivno.

Takođe, podsetio je sve prisutne na novi proizvod – Evo gorivo, koje se posle Mađarske, Slovačke, Rumunije i Slovenije sada može kupiti i na pumpama u Srbiji. Rezultati labaratorijskog testiranja  pokazuju da njegov sastav osigurava ravnotežu između perfomansi i veka motora vozila.

Kao internacionalna kompanija, koja pored Evrope posluje i na Bliskom Istoku, Aziji i Africi, „MOL” je posvećen zaštiti životne sredine uz poštovanje najviših međunarodnih standarda, a novo Evo gorivo doprinosi održavanju ekološke ravnoteže.

„MOL Grupa“, kao društveno odgovorna kompanija, pokrenula je dobrotvornu akciju na svim svojim benzinskim stanicama u Srbiji, gde se kupovinom svakog litra Evo goriva donira dinar ustanovama za decu bez roditeljskog staranja. Akcija je počela 18.decembra i trajaće mesec dana.

Komentari

Pogledajte ostale tekstove iz kategorije: Info

Slični tekstovi

Bez komentara

Tekst bez komentara

Ovaj tekst je bez komentara, da li želite da postavite prvi?

Napišite komentar

Napišite komentar

<

Komentari

Novi broj Auto magazina!

Auto magazin na twitteru

vaši Komentari

O Miodragu mogu samo da kažem da je genije kada su u pitanju uređaji na [...]

Škoda ima puno zanimljivih i korisnik rešenja. Sjajno izgleda onaj poklopac za vetrobansku tečnost. Jedino [...]

Skoro niko leti ne iznajmljuje vozilo ukoliko nema klimu. Važi i za mala i za [...]

Imam Alfa romeo 166 2.4 restajling pali mi se lapica motora , a u vožnji [...]

U pravu ste. Hvala što nas pažjivo pratite i hvala na ukazanoj grešci! Veliki pozdrav od [...]

"Na primer, osnovna verzija ima mogućnost punjenja samo na AC punjaču, ali ne i na [...]

Preuzmite Auto magazin za android