Auto magazin

Mol deset godina u Srbiji

Mol deset godina u Srbiji
19.12.2013.
Decenija u Srbiji

MOL Grupa iz Mađarske je naftna i gasna kompanija koja je pre tačno deset godina započela svoju investiciju u Srbiji. Nakon dve godine MOL širi svoje poslovanje u Srbiji izgradnjom maloprodajne mreže

“Kao što možete da primetite, mi imamo ambiciozne planove za naše poslovanje u Srbiji. Takođe, nastavićemo da pružamo kvalitet na polju proizvoda i usluga, zato što su potrošači i partneri imperativ za našu kompaniju. I danas i ubuduće naš glavni cilj je zadovoljstvo naših kupaca. Iz tog razloga mi danas nudimo naša premium goriva: EVO dizel i EVO benzin, koja su proizvedena u jednoj od 5 najboljih rafinerija u Evropi. MOL Grupa će nastaviti sa otvaranjem novih benzinskih stanica, bilo kroz sopstvene investicije ili kao franšize”, istakla je generalna direktorka “MOL-a” u Srbiji Bianka Vasilesku.

Potpredsednik maloprodaje „MOL Grupe“ gdin. Laslo Piri iskoristio je priliku da napomene da ova kompanija u Srbiji ima oko 500 zaposlenih. Taj broj će se u budućnosti povećavati, shodno investicijama koje su u planu, jer je tržište Srbije ocenjeno kao veoma perspektivno.

Takođe, podsetio je sve prisutne na novi proizvod – Evo gorivo, koje se posle Mađarske, Slovačke, Rumunije i Slovenije sada može kupiti i na pumpama u Srbiji. Rezultati labaratorijskog testiranja  pokazuju da njegov sastav osigurava ravnotežu između perfomansi i veka motora vozila.

Kao internacionalna kompanija, koja pored Evrope posluje i na Bliskom Istoku, Aziji i Africi, „MOL” je posvećen zaštiti životne sredine uz poštovanje najviših međunarodnih standarda, a novo Evo gorivo doprinosi održavanju ekološke ravnoteže.

„MOL Grupa“, kao društveno odgovorna kompanija, pokrenula je dobrotvornu akciju na svim svojim benzinskim stanicama u Srbiji, gde se kupovinom svakog litra Evo goriva donira dinar ustanovama za decu bez roditeljskog staranja. Akcija je počela 18.decembra i trajaće mesec dana.

Komentari

Pogledajte ostale tekstove iz kategorije: Info

Slični tekstovi

Bez komentara

Tekst bez komentara

Ovaj tekst je bez komentara, da li želite da postavite prvi?

Napišite komentar

Napišite komentar

<

Komentari

Novi broj Auto magazina!

vaši Komentari

Čudno da nisu predvideli dizel motor. Da li to znači da auto industrija se [...]

Na šta liči Volvo! Kao da je kineski auto, a ne jedan od stubova skandinavoskog [...]

Škodina maska [...]

Kvalitetan auto, ali nije po ukusu evropljana. Biće zanimiljivo videti da li će postići uspeh [...]

Performanse, luksuz, motor i dopusnka oprema su Mercedes. Izlged nije. Na šta liči prednja maska [...]

Škoda se pokazala kao veoma kvalitetna kompanija i možda je prevazišala matičnu folksvagen grupu. Novi [...]