Auto magazin

Mol deset godina u Srbiji

Mol deset godina u Srbiji
19.12.2013.

“Kao što možete da primetite, mi imamo ambiciozne planove za naše poslovanje u Srbiji. Takođe, nastavićemo da pružamo kvalitet na polju proizvoda i usluga, zato što su potrošači i partneri imperativ za našu kompaniju. I danas i ubuduće naš glavni cilj je zadovoljstvo naših kupaca. Iz tog razloga mi danas nudimo naša premium goriva: EVO dizel i EVO benzin, koja su proizvedena u jednoj od 5 najboljih rafinerija u Evropi. MOL Grupa će nastaviti sa otvaranjem novih benzinskih stanica, bilo kroz sopstvene investicije ili kao franšize”, istakla je generalna direktorka “MOL-a” u Srbiji Bianka Vasilesku.

Potpredsednik maloprodaje „MOL Grupe“ gdin. Laslo Piri iskoristio je priliku da napomene da ova kompanija u Srbiji ima oko 500 zaposlenih. Taj broj će se u budućnosti povećavati, shodno investicijama koje su u planu, jer je tržište Srbije ocenjeno kao veoma perspektivno.

Takođe, podsetio je sve prisutne na novi proizvod – Evo gorivo, koje se posle Mađarske, Slovačke, Rumunije i Slovenije sada može kupiti i na pumpama u Srbiji. Rezultati labaratorijskog testiranja  pokazuju da njegov sastav osigurava ravnotežu između perfomansi i veka motora vozila.

Kao internacionalna kompanija, koja pored Evrope posluje i na Bliskom Istoku, Aziji i Africi, „MOL” je posvećen zaštiti životne sredine uz poštovanje najviših međunarodnih standarda, a novo Evo gorivo doprinosi održavanju ekološke ravnoteže.

„MOL Grupa“, kao društveno odgovorna kompanija, pokrenula je dobrotvornu akciju na svim svojim benzinskim stanicama u Srbiji, gde se kupovinom svakog litra Evo goriva donira dinar ustanovama za decu bez roditeljskog staranja. Akcija je počela 18.decembra i trajaće mesec dana.

Komentari

Pogledajte ostale tekstove iz kategorije: Info

Slični tekstovi

Bez komentara

Tekst bez komentara

Ovaj tekst je bez komentara, da li želite da postavite prvi?

Napišite komentar

Napišite komentar

<

Komentari

Novi broj Auto magazina!

Auto magazin na twitteru

vaši Komentari

Ako se pogleda statistika koliko vozila se zapalilo, i to samo od sebe, Tesla bi [...]

Hteo bi da radim torziju na peugeot 206 xs, interesuje me cena i dal [...]

Interesuje me jaris hibrid 1.5 litar motor koliko ce kostati dobija li se sunvencija I [...]

Prelepi, kao i do sada! [...]

Pozdrav ne radi mi zadnja vuca audi a 3 2014 god qwattro koji moze biti [...]

Bolji je Opel Grandland 2.2 disel 177 ps [...]

Preuzmite Auto magazin za android

Weather Data Source: das wetter heute in Belgrad