Motrio mreža servisa se širi na Kragujevac i Negotin

OVDE SE MOGU KUPITI DELOVI I URADITI SERVIS ZA MODELE SVIH MARKI, PO CENAMA KOJE SU OD 20 DO 40 POSTO NIŽE U ODNOSU NA CENE U OVLAŠĆENIM SERVISIMA UZ ZADRŽAVANJE NAJVIŠIH STANDARDA I KVALITETA KOJE PROPISUJE PROIZVOĐAČ

Sa brendom Motrio imali smo prilike da se upoznamo još na BG Car Show. U pitanju je brend koji je u vlasništvu Reno-Nisana a odnosi se na rezervne delove i servise za starija vozila svih marki.

Prvi Motrio servis je letos otvoren u Aranđelovcu a nedavno su počela sa radom još dva, u Kragujevcu i Negotinu.

U Kragujevcu dugogodisnji Renoov partner Aca Best je otvorio servis u Ulici Dragobraca bb. U Negotinu Auto-centar Zoran Brka, stručnjak za Reno i Dačija vozila, odlučio se da otvori Motrio servis u Badnjevskoj bb.

206

To su još dva člana u Motrio mreži u Srbiji koja se širi iz dana u dan i ima nameru da pokrije celu teritoriju Republike Srbije. Do kraja 2014. planirano je otvaranje još dva Motrio servisa.

Detaljnije o konceptu Motrio servisa možete pročitati ovde.

Pročitajte još:

Prvi Motrio servis otvoren u Srbiji >>

1 KOMENTAR

  1. Зашто користите латиницу у вашим сервисима?Зар Србија и српски народ немају своје нациоално и уставно писмо ћирилицу?Зашто нас дискриминишете?Имали јоош негде било у којој држави оваква пракса?

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring
Prijavite se na Newsletter Auto magazina

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring