Najbolji automobil za vaš horoskopski znak

Prilikom izbora automobila ljudi se rukovode različitim faktorima kao što su cena, potrošnja, performanse... Da li ste ikada pomislili da horoskopski znak takođe ima uticaja? Pokušali smo da odgonetnemo da li ima ili ne.

Ako mislite da su vam u zvezdama zapisane samo ljubav, zdravlje i sreća – varate se! Ako smatrate da zvezde ništa ne govore o vama kao ljubitelju automobila  – opet grešite!

Mnogo toga možete saznati iz horoskopa napravljenog da razotkrije šta odgovara vašem horoskopskom znaku: porodični ili sportski automobil, motocikl ili minivenov, prestižni premijum brend ili, možda, oldtajmer?

Ako ništa drugo, možda će vam se svideti auto koji vam je “zapisan”, štaviše možda vam zvezde donosu još neku ideju, lepšu od one koju ste sami imali. Pročitajte i razmislite šta vam zvezde kažu…

OVAN (21. 3 – 20. 4.)
Za Ovnove postoji samo jedna vrsta automobila – brzi sportski automobili. I to što brži, to bolji. „Ševrolet korveta” mogao bi biti dobar izbor, mada je to samo početak. Ono što bi vam zaista prijalo i pokazalo koliko ste u stvati kul bio bi jarko, jarko crveni automobil. Pretpostavljate – preporuka je „ferari 488 GTB”.

BIK (21. 4 – 21. 5.)
To što postoji automobil nazvan po vama („ford taurus”) ne znači da želite da ga posedujete. Karakteristike koje vas privlače su praktičnost i pouzdanost, a pošto predstavljate pravi magnet za novac, moguće je i da ne vozite već da vas voze. Stoga i konačni izbor ima smisla – spontana preporuka je „jaguar XJ”.

BLIZANCI (22. 5 – 21. 6.)
Karakteristika Blizanaca je nezaustavljiva želja za pokretom i potpuno odsustvo smirenosti pred preprekama – saobraćaja, na primer. Blizanci moraju da budu brzi, da imaju mogućnost trenutne promene pravca i korišćenja prečica. Sve to im nalaže kupovinu – motocikla. Preporuka: „jamaha FZR”.

RAK (22. 6 – 22. 7.)
Rakovi su porodično orijentisani, veoma osetljive – naročito kada na red dođu velike kupovine. Pošto na prvom mestu gledaju da ugode svojim voljenima pa tek onda sebi, njihov izbor automobila ne bi trebalo da čudi. To su uglavnom vanovi ili minivanovi. Preporuka: „reno espejs inicijal paris”.

LAV (23. 7 – 23. 8)
Nije tajna da je Lav oduvek bio povezan sa novcem i zlatom. Najidealnije bi bilo kada bi njegov automobil mogao da bude presvučen zlatom. A kada se govori o ukusu, Lavovima je dobro samo ono najbolje. Stoga ni izbor vozila koji pristaje ovom znaku nije nelogičan – BMW serije 7 u produženoj varijanti.

DEVICA (24. 8 – 23. 9.)
Kao što se dobro zna, Device su „kupoholičari” koji prihvataju sugestije prodavaca. Ne nasedajte na to. Dobro proučite ponudu, proverite pouzdanost, potrošnju, vrednost polovnog vozila… Isključite srce i kupujte mozgom, a to znači samo jedno – preporuka je neki od Tojotinih modela, najverovatnije „avensis”.

VAGA (24. 9 – 23. 10.)
Venera, boginja ljubavi, planeta je koja vas stalno prati. Zbog toga je atraktivnost apsolutno među prvih deset prioriteta, dok je kvalitet koji tražite od automobila među prvih pet. Pošto preferirate uživanje u paru, dvosedi sa pokretnim krovom su idealan izbor za vas. Preporuka: „audi R8 konvertibl”.

ŠKORPIJA (24. 10 – 22. 11.)
Vaš automobil iz snova je mešavina „betmobila” i „bondmobila”. Prvi izbor u realnom životu je sportski model, ali ako to sebi niste u mogućnosti da priuštite, uzmite bilo šta, pod uslovom da je crne boje, pa makar vam sam automobil i ne pričinjavao toliko zadovoljstvo. Preporuka: „maserati kvatroporte”.

STRELAC (23.11 – 21.12.)
Kratko pitanje: šta je veliko, upadljivo, ekstravagantno i izuzetno uočljivo, gde god da se nađete sa svojim ljubimcem na četiri točka? Koje to vozilo može bez problema da povuče prikolicu s povećim čamcem ili trkačkim konjem, možda vozilo za kretanje po snegu? Odgovor i preporuka je „hamer H1”.

JARAC (22.12 – 20. 1.)
Izbor automobila Jarca i Bika prilično je sličan: njihova vozila su podudarna samim horoskopskim znacima, pa vožnju posmatraju sa mesta vozača ili onoga ko sedi pozadi. Saturn, vaša vladajuća planeta, navodi vas na razmišljanje o oldtajmerima. Preporuka: „ševrolet beler” iz 1957.

VODOLIJA (21. 1 – 19. 2.)
Niko nikada nije optužio Vodolije da se bore protiv vetrenjača. Sve držite pod kontrolom – počevši od načina ishrane, odevanja, izbora mesta letovanja, pa tako i prilikom odabira automobila. To može da znači da bi vam prijalo da otkrijete čari hibridnih vozila. Stoga, preporuka je „tojota prijus”.

RIBE (20. 2.–20. 3.)
Ribama automobil ne služi samo za vožnju. One ga vole! Verovatno ga tretiraju kao živo biće, možda mu čak i ime daju. Žudite za luksuznom limuzinom, ali ne da biste se njome hvalili. Pošto volite da maštate, što lepši, moderniji i poseban – to bolje. Preporuka: “mercedes AMG GT-S”.

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring