Auto magazin

Nexx kacige u Srbiji

Nexx kacige u Srbiji
16.04.2014.
Modni detalj i zaštita

Firma Platner postala je ekskluzivni zastupnik i prodavac portugalskog proizvođača kaciga Nexx za Srbiju. U izložbeno prodajnim salonima ove firme, predstavljena je kolekcija za 2014. godinu

Firma Platner postala je ekskluzivni zastupnik i prodavac portugalskog proizvođača kaciga Nexx za Srbiju. U izložbeno prodajnim salonima ove firme, predstavljena je kolekcija za 2014. godinu.

Neks je marka globalno poznata po kvalitetnim, udobnim i funkcionalnim kacigama koje imaju originalan dizajn i prihvatljivu cenu. Sve kacige imaju homologacije, a osvojle su brojne pobede na testovima, pogotovo u kategorijama preglednosti i udobnosti.

Varijanta sa džins platnom Varijanta sa džins platnom

Iz bogate palete izdvajamo najnoviji model, “switx sx.10” džet kacigu koja je nedavno dobila evropsku nagradu za industrijski dizajn. Reč je o homologiranim, i cenovno prihvatljivim kacigama, dobrog izgleda, sa velikim vizirom i integrisanim sunčanim naočarima, sa modularnom skoljkom, kod koje se oklop menja veoma brzo i bez upotrebe alata.

Tu je i “x.r2 karbon pjur” serija, ful fejs kaciga od karbonskih vlakana, sa antialergijskom i perivom unutrašnjošću koja se lako vadi i postavlja. Sledi “xr.1r” serija trokompozitnih kaciga od karbona, kevlara i fiberglasa namenjenih turing i sport turing upotrebi, po ceni od samo 230 evra. Sve popularnijoj kategoriji maxi skutera namenjena je “x40 – maksi džet”, linija takodje trokomponentnih modularnih kaciga sa integrisanim sunčanim naočarima.

XR.1 - trokompozitna kaciga namenjena turing upotrebi XR.1 - trokompozitna kaciga namenjena turing upotrebi

Model “x30.v” ima inovativni “flip ap” dizajn kod koga i kada je donji deo podignut, ostaje zaštita brade. Najtraženije džet kacige su “x60”, a karakteriše ih prijatan dizajn, velika ponuda dezena i boja kao i mogućnost personalizacije u koži i teksas platnu. Damama je namenjen model “x60 luna”, koja je ukrašena Svarovski kristalima.

Komentari

Pogledajte ostale tekstove iz kategorije: Moto

Slični tekstovi

Bez komentara

Tekst bez komentara

Ovaj tekst je bez komentara, da li želite da postavite prvi?

Napišite komentar

Napišite komentar

<

Komentari

Novi broj Auto magazina!

vaši Komentari

Na šta liči Volvo! Kao da je kineski auto, a ne jedan od stubova skandinavoskog [...]

Škodina maska [...]

Kvalitetan auto, ali nije po ukusu evropljana. Biće zanimiljivo videti da li će postići uspeh [...]

Performanse, luksuz, motor i dopusnka oprema su Mercedes. Izlged nije. Na šta liči prednja maska [...]

Škoda se pokazala kao veoma kvalitetna kompanija i možda je prevazišala matičnu folksvagen grupu. Novi [...]

Ne može se reći da je Jugo bio dobar automobil, ali nije bio ni loš. [...]