Nova Opel Corsa od 10.600 evra

Na 53. Međunarodnom salonu automobila u Beogradu, kompanija Opel je predstavila čak tri nova modela iz svoje proširene i osvežene flote, Opel finansiranje za kupovinu novih automobila, kao i povoljnosti i specijalne prodajne i postprodajne akcije.

Najveća zvezda Opelovog štanda je svakako novi član “adam” porodice – avanturistički automobil stvoren za uživanje na otvorenom, elegantni trendseter i šampion u individualizaciji – “adam roks”. Ovaj urbani krosover džepnog formata, sa troje vrata i dužinom od 3,75 metara, otvara i novi tržišni segment.

Najnoviji član Opelove urbane porodice pokreće potpuno novi “1.0 ECOTEC” trocilindrični turbo-benzinski motor sa direktnim ubrizgavanjem goriva. Tu je i Opelov napredni “intelilink” info-zabavni sistem koji nudi integraciju pametnih telefona. “Adam roks” je dostupan u prodajnim salonima već od 14.600 evra.

auto magazin beogradski sajam salon automobila u beogradu opel 1

Opel na svom štandu predstavlja i novu generaciju najprodavanijeg modela, “opel korsu”. Po atraktivnoj početnoj ceni od 10.600 evra, nova “korsa” može da se naruči u sportskoj verziji sa troje vrata i benzinskim motorom.

Kao veliki adut novog modela ističemo već pomenuti turbo benzinac sa tri cilindra zapremine 1,0 litra. On je u celosti izrađen od aluminijuma, ispunjava sa Euro 6 standard i dostupan je u dve verzije snage, 90 ili 115 “konja”.

auto magazin beogradski sajam salon automobila u beogradu opel 3

Kompanija Opel je svim potencijalnim kupcima obezbedila odličnu ponudu finansiranja. U zavisnosti od perioda otplate, novi automobil se može kupiti na kredit beskamatno ili sa najnižom ratom. Pri tome, kompletan posao oko Opel finansiranja se obavlja bez odlaska u banku, u Opel salonu.

Na primer, “astra 1.4 100 KS” sa 5 vrata košta od 12.400 evra, a visina rate iznosi od 127 evra. “Moka 1.6 115 KS” ima cenu od 16.990 evra, a visina rate se kreće od 181 evro, dok za “insigniju 1.8 140 KS”, koja košta od 16.780 evra, visina rate počinje od 181 evro.

auto magazin beogradski sajam salon automobila u beogradu opel 2

Svi kupci novih Opel vozila i dalje mogu da računaju na FlexCare produženu garanciju i pomoć na putu. Opelova FlexCare produžena garancija podrazumeva garanciju na delove vozila u trajanju od dve godine nakon isteka dvogodišnje garancije proizvođača, ili ukupno pređenih 120.000 km, to jest, do ispunjenja jednog od ova dva uslova.

auto magazin beogradski sajam salon automobila u beogradu opel 9

2 KOMENTARA

  1. Interesuje me nova dizel opel corsa 1.3 i 1.5. Ako bi mi cena odgovarala uzeo bih pola za keš a drugu polovinu na kredit. Supruga radi u ban i a ja u prosveti. Molim Vas, pošaljite mi Katalog sa karakteristikama i ostalim uslovima. Mića Stanković

  2. Dali imate i polovne automobile. Opel corsa 3 vrata sa automatskim menjacem. Koja je cena polovne i nove. Hvala na odgovoru.

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring