Auto magazin

Nova Opel Corsa od 10.600 evra

Nova Opel Corsa od 10.600 evra
23.03.2015.

Najveća zvezda Opelovog štanda je svakako novi član “adam” porodice – avanturistički automobil stvoren za uživanje na otvorenom, elegantni trendseter i šampion u individualizaciji – “adam roks”. Ovaj urbani krosover džepnog formata, sa troje vrata i dužinom od 3,75 metara, otvara i novi tržišni segment.

Najnoviji član Opelove urbane porodice pokreće potpuno novi “1.0 ECOTEC” trocilindrični turbo-benzinski motor sa direktnim ubrizgavanjem goriva. Tu je i Opelov napredni “intelilink” info-zabavni sistem koji nudi integraciju pametnih telefona. “Adam roks” je dostupan u prodajnim salonima već od 14.600 evra.

auto magazin beogradski sajam salon automobila u beogradu opel 1

Opel na svom štandu predstavlja i novu generaciju najprodavanijeg modela, “opel korsu”. Po atraktivnoj početnoj ceni od 10.600 evra, nova “korsa” može da se naruči u sportskoj verziji sa troje vrata i benzinskim motorom.

Kao veliki adut novog modela ističemo već pomenuti turbo benzinac sa tri cilindra zapremine 1,0 litra. On je u celosti izrađen od aluminijuma, ispunjava sa Euro 6 standard i dostupan je u dve verzije snage, 90 ili 115 “konja”.

auto magazin beogradski sajam salon automobila u beogradu opel 3

Kompanija Opel je svim potencijalnim kupcima obezbedila odličnu ponudu finansiranja. U zavisnosti od perioda otplate, novi automobil se može kupiti na kredit beskamatno ili sa najnižom ratom. Pri tome, kompletan posao oko Opel finansiranja se obavlja bez odlaska u banku, u Opel salonu.

Na primer, “astra 1.4 100 KS” sa 5 vrata košta od 12.400 evra, a visina rate iznosi od 127 evra. “Moka 1.6 115 KS” ima cenu od 16.990 evra, a visina rate se kreće od 181 evro, dok za “insigniju 1.8 140 KS”, koja košta od 16.780 evra, visina rate počinje od 181 evro.

auto magazin beogradski sajam salon automobila u beogradu opel 2

Svi kupci novih Opel vozila i dalje mogu da računaju na FlexCare produženu garanciju i pomoć na putu. Opelova FlexCare produžena garancija podrazumeva garanciju na delove vozila u trajanju od dve godine nakon isteka dvogodišnje garancije proizvođača, ili ukupno pređenih 120.000 km, to jest, do ispunjenja jednog od ova dva uslova.

auto magazin beogradski sajam salon automobila u beogradu opel 9

Komentari

Pogledajte ostale tekstove iz kategorije: Info

Sli ni tekstovi

Bez komentara

Tekst bez komentara

Ovaj tekst je bez komentara, da li želite da postavite prvi?

Napišite komentar

Napišite komentar

<

Komentari

Novi broj Auto magazina na kioscima!

prelistaj

Auto magazin na twitteru

vaši Komentari

Stavili smo zimske gume a kao da je prolerce. [...]

Па што није објављено то обавештење које су они послали свим домаћим медијима о снимању [...]

Ovakva rešenja mogu da pomognu. Gužve u velikim gradovima su stvarno postale nesnosne. I Beograd [...]

dobro objasnjenje [...]

Baš lepo izgleda [...]

preuzmite auto magazin za android

Translate magazinauto.com

Preuzmite Auto magazin za android

Translate »