Nova prodavnica u mreži Euroauta

Kompanija Euroauto, zastupnik u prodavac delova renomiranih svetskih prozivođača delova, sa tradicijom dugom devetnaest godina, otvorila je još jednu prodavnicu, u Šapcu, u ulici Kralja Milutina broj 16.

I ova prodavnica bogato je opremljena je robom poznatih svetski proizvođača kao što su Monro, Voker, Gejts, Delfi, SKF,  Kilen, Ufi, Denso, Muler, Borg i Bek, Brembo i drugih, čiji je generalni uvoznik i distributer firma Euroauto. U bogatoj ponudi mogu se naći delovi za putnička i laka komercijalna vozila poput amortizera, akumulatora, antifriza, delova ogibljenja, filteri, motorna i menjačka ulja, kočni sistemi, ležajevi, opruge, setovi kvačila,  pumpe za vodu, remenje i creva, španeri, termostati, termodavači, svećice i grejači, izduvni sistemi i katalizatori, delovi elektronike, delovi klima uređaja, dijagnostika i mnogi drugi.

[ot-caption title=”Bogat asortiman delova vodećih kompanija” url=”http://www.magazinauto.com/wp-content/uploads/2014/03/Roba-5.jpg”]

Nova prodavnica u Šapcu priključuje se lancu prodavnica firme Euroauto u Beogradu, Novom Sadu, Subotici, Nišu, Čačaku, Jagodini i Kragujevcu. O kompletnoj ponudi i adresama i kontakt telefonima svih prodajnih mesta možete se informisati na sajtu euroauto.rs.

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring