Novi BMW Serije 3 (G20) predstavljen u Beogradu

Svega dva meseca posle svetske premijere u Parizu, nova BMW Serija 3 predstavljena je i u našoj zemlji. Prvi primerci biće isporučeni kupcima već u januaru, istovremeno sa zemljama Zapadne Evrope.

Nova BMW Serija 3 ima najnaprednije tehničke sisteme preuzete iz novog BMW-a X5, među kojima je i pamćenje poslednjih 50 metara puta tako da se auto u potpunosti sam isparkirava unazad.

bmw serije 3 delta motors g20

Od sada svaka “trojka” ima duple završetke izduva, akustički izolovano vetrobransko staklo sa penom napunjenim A stubovima, kao i mogućnost poluatonomne vožnje sa traffic jam assist funkcijom.

Ona omogućava da auto sam vozi u koloni, bilo da ste u gradu, na magistrali ili na auto-putu. BMW Serije 3 prati vozila ispred, sam koči do potpunog stajanja i kreće iz stanja mirovanja uporedo sa kolonom.

bmw serije 3 delta motors g20

Detaljne informacije o novitetima na BMW Seriji 3 fabričkog koda G20 možete da pročitate u aktuelnom izdanju Auto magazina.

Ekipa Auto magazina je imala privilegiju da među prvim novinarima u svetu provoza BMW Seriju 3 i to verzije 320d, 330i pa čak i najsnažniji M340i xDrive, koji smo vozili na stazi Algarve u Portimau u Portugaliji.

Kolega Peca Živković testira zadnja sedišta

Utiske iz vožnje i sve ono po čemu je ovaj auto jedinstven u odnosu na konkurente objavićemo u decembarskom izdanju Auto magazina koje će se pojaviti na kioscima krajem sledeće nedelje.

bmw serije 3 delta motors g20

1 KOMENTAR

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring