Novi salon Platnera

Jamaha Platner (Yamaha Plattner) nedavno je u Novom Sadu otvorila  jedan od najsavremenijih i najvećih salona ovog japanskog brenda u jugoistočnoj Evropi. Crvenu vrpcu presekao je zamenik ambasadora Japana, gospodin Kameda.

Prodajno servisni prostor zauzima površinu od 1800 kvadratnih metara i potpuno je podređen novoj Jamahinoj filosofiji – 3S i sasvim je u skladu sa svetski aktuelnim standardima. Nalazi se u Veterniku, u ulici Novosadski put 67 a radno vreme je od 9 do 17 časova radnim danima i subotom od 10 do 13 sati.

U salonu su, pored dvotočkaša i ATV-a, izložena vozila za sneg i vodu, kao i motori za čamce i brodove, uz kompletnu dodatnu opremu za sneg, vodu ili drum. Novi servis je opremljen  kompletnim alatom, mernim i dijagnostičkim uređajima, a u sklopu oblekta je i magacin sa  velikim lagerom potrošnog materijala i rezervnih delova. Kompletno osoblje  Jamahe Platner je izuzetno stručno, obučeno i sertifikovano za sprovođenje svih servisa, remonta i montaža, ali i da namerniku pruži stručan savet.

Komentari

POSTAVITE ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Povezani postovi

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

Dacia Spring