Noviteti u CF Moto salonu

Prošle godine je CF Moto najavio više novih modela a prvi primerci počeli su već stigli na domaće tržošte.

Najpre su tu motocikli familije 450. Nama je najzanimljiviji 450 CL-C, prvi ikada kruzer, sa kojim kineska fabrika polako osvaja tržište klasika. CF Moto 450 CL-C je dizajniran kao bober a dvocilindrični motor od 449 ccm ima 40,8 konjskih snaga što ga čini pogodnim i za početnike. Njegova cena iznosi 5.490 evra.

CF moto SR-S

Drugi član ove familije je 450 SR-S, odnosno sportista koji je pandan, na primer, Yamahi R3 . Motor je isti, redni tvin od 449 ccm ali sa više snage 47 KS pri 7.750 o/min. Sa ovom snagom mali super sportista se zadržao u A2 vozačkoj kategoriji. Njegova prodajna cena kod nas je 5.990 evra.

CF Moto 450 MT

Naredni novitet u ovoj familiji je avanturista 450 MT koji se prodaje po istoj ceni kao i sportista. Jednako je sposoban na asfaltu kao i van njega, a opremljen je Kayaba ogibljenjem, J.Juan kočnicama, dvokanalnim ABS sistemom koji potpisuje Bosh..

CF Moto X8

Druga dva noviteta imaju četiri točka. Prvi model je CForce 850 odnosno X8  i perjanica marke CForce 1000 odnosno X10.  Slabiji model prodaje se po ceni od 11.490 evra a snažniji košta 13.490.

CF Moto X10

Ova cena podrazumeva premijum opremu koja izmeđuostalog obuhvata i  tri moda vožnje, sport, normal i takozvani radni režim, elektronsku kontrolu gasa, elektronska kontrola vožnje nizbrdo DAC, EPS, servo upravljač sa tri moda, min, mid i max. aluminijumske felne 14inča , novi TFT ekran od osam inča osetljiv na dodir, dvodelno sedište, utičnicu od 12V, USB utičnicu tip A i C, vitlo, kuku za prikolicu sa električnim priključkom za signalizaciju, LED svetla, gasne podesive amortizere… Dvocilindrični motor ima zapreminu od 963 ccm, 90 konjskih snaga i uparen je sa automatskim CVT menjačem.

 

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring