Hyundai IONIQ 5 robotaxi položio test za vozačku dozvolu

Bezbednost bez kompromisa

Novi promotivni materijal kompanije Hyundai Motor prikazuje model IONIQ 5 robotaxi kako uspešno završava proceduru sličnu stvarnom testu za vozačku dozvolu u SAD.

Kompanija Hyundai Motor objavila je promotivni spot koji prikazuje potpuno električni, samovozeći Robotaxi IONIQ 5 kako uspešno završava proceduru sličnu testiranju za vozačku dozvolu u SAD-u.

Kreiran da predoči sigurnost i pouzdanost autonomne tehnologije IONIQ 5 robotaxija, video prikazuje IONIQ 5 robotaxi kako uspešno rešava niz javnih testova vožnje, uključujući vožnju na putu u Las Vegasu, i pokazujući pritom dobre rezultate. Ovaj uspeh ističe pouzdanost IONIQ 5 robotaxija, kao i prednosti njegove tehnologije autonomne vožnje, naglašavajući njegov potencijal da na bezbedan način pruži slobodu kretanja svima.

Na vozačkom ispitu, koji je sproveo iskusni profesionalni ispitivač, IONIQ 5 robotaxi je lako rešavao probleme, impresionirajući kontrolom brzine, promenama trake i manevrisanjem, kao i sposobnošću da se tačno zaustavi na znaku za zaustavljanje, skrene ulevo i brzo reaguje u slučaju opasnosti. IONIQ 5 robotaxi se bez napora kretao ulicama Las Vegasa, kao i prigradskim područjima ovog grada.

IONIQ 5 robotaxi je otelotvorenje revolucionarnih tehnologija mobilnosti spojenih u jednom vozilu. Označava opsežnu saradnju između Hyundai Motor Group i kompanije Motional, koja razvija tehnologiju autonomne vožnje, koja je uložila godine razvoja i rigoroznog testiranja naprednih automobilskih platformi i tehnologije za samostalnu vožnju. IONIQ 5 robotaxi postiže dosledne učinke u vožnji različitim okruženjima zahvaljujući skupu naprednih senzora, kombinujući LiDAR, radar i kamere.

1 KOMENTAR

POSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime

Još tekstova

Dacia Spring

Novi broj Auto magazina!

KOMENTARI

Dacia Spring